Geri bildirim Pet Tasarımları Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DRONES tarafından 25 Haziran 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DRONES

DRONES User

Yeter Ama Gercekten Sıktınız he
    Bız Aksama Kadar Burda Bosunamı Konu Acıp Sorunlarımızı Paylasıyoruz
    Bu Admınler Hıc Bır Sey Yapmıyorsa Bız Bosuna Konu Acıp Zamanımızı Heba Etmeylım Dımı
    Sorunuma Gelınce Abı Bırden Fazla Pet Tasarımları Aynı pet tasarımdan bende tam 21 tane var dalga gecer gıbı ben aksama kadar scrap toplayayım aurus toplayayım bı kutu acayım guzel bırsey cıksın dıye cıkan odul PET TASARIMI sorun pet tasarımı cıkması degıl tabıkıde aynı pet tasarımı cıkıyor ve her zaman oluyor bu admınler buna cozum bulun supportla konusun bır kerede surda yazan bır sorunumuza cozum bulun gercekten yeter

2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Öncelikle ilk baştaki siteminizi anlayamadım. Biz burada sorularınıza cevap vermekle yükümlüyüz zaten. :)

Kutulardan çıkan ödüllerde tamamen şansınıza bağlı bir durumdur. Yinede isterseniz güncelleme ve fikir havuzunda konu açabilirsiniz. Diğer oyuncularında katılımı olursa gerekli yere iletiriz.

İyi forumlar.

3. modum arkadaşın demek istediği bir ara konu vardı depoda ki fazka olan gereksiz olan ve satılamayan malzemeler adı altında olması lazım
    kutulardan çıkan ürünler şansa bağlı olduğu zaten bilinen bir gerçektir ama gereksiz bir şey çıkıncada geri satmak mümkün olmalı
    arkadaş 7 8 ay öncede bir konu açmış zaten aynı dertten yine muzdarip

Son düzenlenen: 25 Haziran 2018
  4. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Şimdi güncelleme ve fikir havuzuna baktım ama sanırım konu bayağı gerilerde kalmış göremedim. Burada siz oyuncuların konuya destek olması gerek yada yeni konu açıp güncel tutmanız gerekiyor. Destek gören konuları biz zaten iletiyoruz.

İyi forumlar.

5. Aynı pet tasarımlarının sürekli çıkması saçma değil mi? Pet'in tasarım slotu bir tane iken neden aynı tasarımlar birikip duruyor. Bu durumun ne anlamı var. Oyun sistemi hangarda gecikme yaşatmaktan başka bir işe yaramıyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.