Pet Tasarımları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ===iceberg=== tarafından 2 Şubat 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Pet tasarımlarından en iyisi hangisidir vuruş gücüne falan etkisi olan bir tasarım varmı?

2. ateistkeci

ateistkeci User

Tasarımlar sadece görünüşünü etkiliyor bu yüzden en iyi tasarım kişiden kişiye değişiklik gösterecektir :)

PET vuruşuna sadece hasar protokolü ve PET'in seviyesi etki ediyor

3. -İDALI-

-İDALI- User

Ben de şunu sorayım. Phonix görünümlü bir pet tasarımı görüyorum. Bunu bir etkinlikte mi verdiler? Alabileceğimiz bir yer var mı?

4. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Pet Tasarımları Kırmızı ve Mavi Korsan Kutuların' dan çıkıyor. Şuandaki kutuların içeriğinde beklediğiniz tasarım bulunmamakta kutu içeriklerini yenilendiğinde buradan takip ederek tasarımı çıkarma şansını elde edebilirsiniz.

İyi forumlar.

5. Etkinlikte verdiler, evet. Ama modumunuzun da dediği gibi kırmızı-mavi kutulardan da çıkıyor. Ben phoneix pet tasarımını öyle elde etmiştim.

6. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Phoenix P.E.T tasarımını bir ara günlük giriş bonusu olarka vermişlerdi diye hatırlıyorum.

7. Aslında güzel fikir olabilir :)