pet ticaret modülü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Catuq tarafından 18 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Catuq

Catuq User

seviye 3 ticaret modülü almak istiyorum ama her hammadde sattığımda ne kadar yakıt harcıyor bir bilgi verilmiyor benim kafamdaki soruyu cevaplayabilirseniz çok memnun kalır ve ona göre ticaret modülünü alabilirim şimdiden teşekkürler

2. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Ticaret modülü sayesinde , P.E.T. ile her zaman ve galaksinin her yerinden yük satabilirsiniz.

P.E.T. ticaret yapıldıktan sonra ( hammaddelerinizi sattıktan sonra ) P.E.T. Geçici süre il hizmet dışı olur , bunun sebebi P.E.T. ' inizin hammadde satışından geri dönmesidir.

P.E.T. Ticaret yapıldığı süre zarfında saldırıya uğramaz.

Ticaret Modülünün seviyesi arttıkça , Hammadde satışından aldığınız fazladan kazanç oranı artar ve P.E.T. ' in geri dönüş süresi kısalır. ( Bakınız Tablo )

Modül AdıGönderme SüresiTicaret BonusuFiyatı
    Ticaret Modülü 1300 Saniye+5%6000 Uridium
    Ticaret Modülü 2120 Saniye+15%12500 Uridium
    Ticaret Modülü 330 Saniye+30%37500 Uridium
    Modüllerin Seviyesine göre sattığınızın üstüne ek olarak yukardaki bonusları alırsınız.

Keyifli forumlar.

3. Catuq

Catuq User

onları bende biliyorum ticaret modülünü aktif hale getirdikten sonra kaç yakıt harcıyor hammadeleri satmak için

*LİON*[TET] bunu beğendi.
  4. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Buna net bir cevap veremeyiz petiniz bulunduğunuz noktadan size en yakın olan hangara gider ve gittiği yol kadar pet yakıtı harcar.

Keyifli Forumlar.

5. Catuq

Catuq User

ortalama ne kadar ben bunu merak ediyorum niye net değilsiniz en uzak yerden en yakın yerin ortalaması nedir bu kadar basit birşey

*LİON*[TET] bunu beğendi.
  6. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Az önce denedik ve 1 dakikalık süre için 89 birim pet yakıtı gitti,
    1-4'den 1-1 haritasında.

Açıklayıcı bir cevap olduysa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

7. Catuq

Catuq User

Aydınlattığınız için teşekkür ederim konu kitlenebilir :)

8. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Sayın arkadaşım isteğiniz üzerine konuyu kilitliyorum.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.