Pet ticaret modülü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ^^_POLAT_ALEMDAR_^^ tarafından 31 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Pet ticaret modülü tam olarak ne işe yarıyor ? örneğin benim gemim goliath ambar 3000 kapasitede 3000 promerium yolladım gemiye geldi ticaret2 modülünü aldıktan sonra %15 daha fazla fiyatamı satıcam ? bide her yerde ticaret imkanı diyo skylabtan hammadde geldi x-5 haritasında %15 daha fazla fiyata mı satıcam ? cevaplarınız için simdiden tesekkürler

2. evet kardeşim %15 bonus geliyo ve heryerden satabiliyorsun istersen x1 de bile ben sırf bonusu için aldım ve işe yarıyor

3. Prophecy

Prophecy User

ama tabiki de ekstra yakıt harcıyor..

4. -uA|bhdR*

-uA|bhdR* User

Her dakika kullanmamak şartı ile satış yapınız. Çünkü her ticaret modülü kullanımında pet yakıtı tüketiyor. Zenginleştirme ile kargonuzu geliştirerek ambar kapasitesi dolunca satış işlemini yapmanızı tavsiye ederim. Keyifli fourmlar

5. Çok teşekkür ederim arkadaşlar :)

6. ticaret modülü 3 ü satın alın %30 daha fazla veriyor ve zamanı daha kısa

7. ticaret modülü almayı düşünüyorum bende. seviye 3 sanırım en mantıklısı. ayrıca ticaret modülü 3. seviye aldım diyelim. bu modülü devamlı kullanabiliyor muyum, yoksa belli bir limiti var mı?

8. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bencede %30 luk çok daha iyi ve ben her zaman kasılırken toplayıcı modülümü açıp özellikle cubi haritasında çöplerden çok kazanıyorum ve hatta destekleyici de alarak daha fazla çöp almanız mümkün credi zorlaştığından beri benim güçlendiricim hiç eksik olmadı albaylar ve hatta generallerin bile çöp topladığını görüyorum çünki kar kar dır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.