Pet Ticaret Modülü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve The*Dark*Knight tarafından 21 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar,
    Pet ticaret modülü almayı düşünüyorum fakat nasıl çalıştığını bilmiyorum. Hammadde ticaretini kesinlikle bedavaya yapıyor mu yoksa Pet'in yakıtını kullanarak veya herhangi ekstra bir masraf çıkartarak mı çalışıyor bilemiyorum. Bilen birisi yardımcı olursa sevinirim.
    Ayrıca bu ticaret modülü dahil pet modülleri açık arttırmada satılıyor mu yoksa sadece uridium ile mi alınıyor?

Teşekkürler

2. 1. Peti açıp Pasif Mod yazan yere tıklaynıca seçenekler ( Modüller ) geliyor. Oradan Ticaret Modülüne tıklayınca Hammadde Satış penceresi geliyor.
    2. Mesela sen 1. seviye ticaret alırsan, 5 dakika boyunca petinin yakıtını harcar, yani binevi 5 dakika boyunca petin açık kalır, ama kullanamassın. Tavsiyem 3. seviyedir 30Sn'yede hammaddeyi satar.
    3. Pet ile ilgili herşey uri ile alınıyor.

The*Dark*Knight bunu beğendi.
  3. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Konu hakında bilgi veren arkadışımıza teşk ederiz kilitlenmesi uygundur

Keyıflı forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.