pet ticaret modülü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ☆☆☆BORDOBERELİ☆☆☆ tarafından 23 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. selam arkadaslar bende ticaret modülü 3 var. satısta yüzde 30 bonus almam gerekiyor.. ilk aldıgımda 5000 promerum satısında yüzde 30 artısla 6500 kazanıyordum suan 5800 lere düstü acaba bu neyden kaynaklanıyor ?

2. şirketin belki o gün herhangi bi etkinlikten ticaret bonusu kazanmıştır o yüzden olabilir.

3. Şeref puanı arttıkça hammadde satış fiyatı artıyor.Şeref puanı kaybetmiş olabilirsiniz.O yüzden de hammadde satış fiyatı düşmüş olabilir.Bi' kontrol edin.

4. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Hammadde satışlarında şeref puanınız etkili olmaktadır ayrıca korsan haritasında hammadde satışlarında ek bir avantaj verilmektedir.

Keyifli Forumlar

5. modum yeni şirket degistimde yani 2 3 gün faaln oldu ama eksi serefte degilim niye böyle yaptı ki

6. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Şeref puanınız düştüğünden dolayı kaynaklanıyor.

Keyifli Forumlar

7. ok düzeldi sorun baya bir kastım carı normal degere döndü kilitlenebilir konu

8. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.