PET Ticaret Modulu sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ZaL^^РОССИЯ tarafından 23 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam admin arkadsım
    ticaret modulu aldım 1. seviye petim 9lvl ...fakat her ticareti acıp sattıktan sonra ticaret ekranını indirdigimde pet pasif moda girip hicbir fonksiyonu calısmıyor ve hatta pet kayboluyor...!!!! neden boyle acaba ..? bu neyden kaynaklanıyor...NOT:(oyunun acemisi degilim yıllardır oynuyorum)

2. Merhaba ,

Pet hammadde satış modülü aktif olduğunda işlem bitene kadar pet kullanılamıyor.

Seviyelerine göre bu süre azalıyor.

İyi forumlar.

3. Pet ticaret modülü kullanınca petin kaybolması ve petini kullanamaman doğaldır. Kamikaze gibi petini açıp kapayamazsın ve koruma moduna da alamazsın. Sana tavsiyem 3. seviyeye gücün yetiyorsa 3. seviye al. Ben aldım ve çok memnunum . 30 saniyede teslimat yapıyor ve yanılmıyorsam %30 bonus (yani %30 fazla kredi) geliyor.

4. Merhaba ;

Demek ki geçen süre ile acemiliğin bir alakası yokmuş :) Gerekli bilgi verildiği üzere kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.