pet ticaret modulu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _LeNaLee_ tarafından 30 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. _LeNaLee_

_LeNaLee_ User

petin ticaret modülünü kullandıktan sonra petle ilgili 4 dakika boyunca hiç bir şey yapamıyorum . koruma moduna alamıyorum . düşman arama moduna alamıyorum hiç bir şey yapamıyorum bu neden böyle oluyor sadece bendemi oluyor ben bunu nasıl hallederim birisi yardımcı olsun

2. Bu durum normal. Pet satış yapmak için modül seviyesine göre belli bir süre kullanılamıyor.

Detaylar;

3. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Cevap veren üyemize teşekkürler.

P.E.T. ticaret yapıldıktan sonra ( hammaddelerinizi sattıktan sonra ) P.E.T. Geçici süre il hizmet dışı olur , bunun sebebi P.E.T. ' izin hammadde satışından geri dönmesidir.

Ticaret Modülünün seviyesi arttıkça , Hammadde satışından aldığınız fazladan kazanç oranı artar ve P.E.T. ' in geri dönüş süresi kısalır. ( Bakınız Tablo )

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.