Pet Toplayıcı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve M_a_D_y_L_4_8_9 tarafından 2 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yıllar önce tr1 oynadık yenilmez şavaşcılar olarak şavaştık yenilmez klanlarda başkanlık yaptık üyeleri olduk.
    yalnız 2-3 yıldır oynamıyorum ve bıraktığıımız zamanlar pet yeni çıkmıştı.
    şayet bir kaç sorum var pet toplayıcım var oto yağma 1 seviye yalnız milleti görüyorumda 3-8 haritasinda bonus kutu toplarken ben pet geliyor önümdekini alıp gidiyor bakıyorum sağa sola adamı yok :S bu pet nasıl gidiyor :S benim pet ise dibimden ayrılmıyor dibimdekileri topluyor anca:S
    bunu nasıl yapıyorlar ?
    neler almalıyım ?

ayrıca şu futbol kutuları ne zamanda bi çıkıyor ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Temmuz 2014
  2. valla tam bilmiyorum ama seviye 3 modul bide seviye 3 radar protokolü alman gerekiyor ikinci sorunun ise belli bir zamanı yok rastgele herhalde sistem belirliyormuşmuş

3. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

sende seviye 1 toplayıcı var onun seviye 3 ü gerekli birde bahsettiğin gemilerin 12 tane seviye 3 radar protokolğ vardır ne kadar çok radar protokolü takarsan petin o kadar çok uzağa gidecektir

4. ben gemide eksik varsa bulaşma derim işin içinden çıkamazsın

5. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

aynen eksiğin varsa ilk onları bitir sonra pete gir

6. gladyatör konu açta ikimz konuşak zati başka kimse yok :D

7. yani ben haritada durduğum zaman 12 tane radar protekolü aldığımda seviye 3 ayni bir zaman bot vardi o bot gibi avantaj kutusumu toplucak ?
    peki ben yaratık keserken bile o avantaj kutusumu toplucak ?
    biraz daha açın ayrıntı yapın benim pet seviye 8 de
    2 tane protekülüm açık.
    yani 12 tane radar aldığımda filan tüm haritayı geziyor mu ?
    yani günde 50-60 tane gates çıkarıcak protekül filan kaç bin uriye mal olur.

8. kardeş hesapla işte bir tane 3. seviey 25k uri diye biliyorum 12x25000: 300 k ordan ee zaten o kilitleri açmakta ne kadar ediyor bilmiyorum ama en az 50k ordan bak en az diyorum muhtemelen 100k veya daha çok tutuyordur 3.seviye toplayıcıyı hatırlamıyorum işte durum böyle bence girme bu işe eksiğin vrsa

9. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

12 tane seviye 3 radar protokolü 300.000 uri yapar birde protokol yerinide açsan 250k uri yani 550 k uriye tamamlarsın :)

ne 50ksı 233k uri istiyor

10. en az 50 k dedim ne biliyim 50k olsa ne yazar yine pahalı

11. gemide ne gibi eksiklik 8 iris bir tane kırmızı tasarim var 30 arge var işte bi eksiklik yok :D
    yani eskiye göre eksiklikten çok fazlası var:D

550 k uriyi sonra ne kadarda çıkatırım :D yani görüyorum hep petle geziyor millet:S
    demekki faydası oluyorki geziyor ayrica düşmanların peti canı düşük oluyor hep patlatıyorum rütbe indirirmi şeref vs düşüyormu :S

12. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

kızma be :)

resim ekledim 550k yapmıyormuş 533k yapıyormuş protokol açma yeri 233k uri imiş aşağıya resim koydum bak istersen [​IMG]

13. tamam tamam kızmadım :D kardeş uri harcama bence git pala topla zeta yap

14. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

ama bak o protokoler pala toplarken bile işe yarıyor yavaş yavaş almaya başlasana bence iyi olur

15. aslında hammadde dizmeye kalksa daha basit zaten hammadde protokolü daha ucuz radarda 2 tane ile idare eder şimdilik bence o bile fazla ama hiç olmasada bence idare eder toplayabiliyorsa pala o da var tabi ben mesela bunu yazarken 20 tane toplamıştır petciğim :)

16. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

hammadde aynı fiyat ama oda 25k uri

17. ya birşey sorcam bu yaratıklardan kurtulmanın yolu yok mu valla gelen eliti onlara harcıyorum gerçi yavaşlatıyor birikmesini sadece sepromlu x2 sıkıyorum vegayım birde 20 25 k çabuk bitiyor çok şükür ama yok mu taktiği filen gelmemesi için adamlar programa koyuyor birşey olmuyor ben anlamıyorum bu işi

18. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

valla onlarda seni sevdikleri için geliyorlar galiba :)

varsada ben bilmiyorum

19. bende onları seviyorum diycemde sevmiyorum valla görev aldım düşün 2 günde 700 oldu ki hiç aramadan :)

20. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

iyi işte ne güzel aramana gerek kalmıyor :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.