Pet Vahşileşmesi Etkinliği (Anket)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ☼»Ŝ•Σ•R•F•R•İ•Ĉ«☼ tarafından 21 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Etkinlik nasıl?

1. İyi

oy sayısı 0
    0,0%
  2. Kötü

oy sayısı 2
    100,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Etkinliğin iyi ve kötü yanları belli şimdi sizden ankete katılıp etkinliğin iyi veya kötü olduğunu belirtmenizi istiyorum.

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Aslında bunu buraya yazmak yerine ; Buraya Katil P.E.T.'lerin Saldırısı , Görüş Konusuna yazarsanız , Hem Fikirlerinizi Görür , Hemde Almanya ' ya iletilmesini sağlarız.

Unutmayın arkadaşlar , Almanya Görüş konularını yakından takip ediyor. Etkinliklerine buna göre yön veriyor.

O yüzden Forumda Farklı yerlerde konu açmak yerine , Görüş konusuna yazmanız , İsteklerinizi Görüp , Almanyaya bildirmemizi kolaylaştırır.

Çünkü Her Etkinlik sırasında bu görüş konusunda yola çıkarak , Geri Bildirim yapıyoruz. Forumda Farklı yere açılan konuları takip edip , Üyelerin isteklerini raporlamak çok zor olduğu gibi , Gözden de kaçabiliyor

Yine de nihai karar sizlerindir , Farklı yerlere konu açabilirsiniz. Ben sadece Tavsiyede bulunuyorum

Keyifli Forumlar

3. Modum hiç geri bildirim yapmayın adamlar kafasına göre takılıyor, oyuncuları düşünün diye her etkinlikte diyoruz fakat bize yararı olmuyor. Dükkanda indirim var fakat herkesin yeterli urisi olmuyor.

Burada sadece anket yapmak istedim karışık yorumlar almak değil.

Ek: Modum geri bildirim için katil pet konusunda ilk mesajımı yollayabilirsiniz pek eksikler yok.

4. Merhaba ,

Forumda zaten geri bildirim konusu mevcut. Mod'umuzun verdiği konuya olumlu , olumsuz yada öneri varsa onları uygun şekilde yazabilirsiniz. Ayrı ayrı konu yada konuların açılmasına gerek yoktur.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.