pet ve alpha

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by Stealth_Assassin, Jun 25, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Test serverda iken alpha gireyim dedim. venom goliath, 8 iris, full lf-3, full kalkan, ikinci konfi full hız + irislere kalkan, pet (lvl-1) (kamikaze koydum), x3 ve sab aldım. Girdim, kristallinlere gelince çok hasar almaya başladım. Hem çok hızlılar, hem hasarları yüksek, ayrıca canı azalanı yakalamak ayrı dert. Gerçekten bu kadar zor mu? (en kolay kapıysa diğerlerini düşünemiyorum) Yoksa ben yanlış mı yaptım? Ayrıca petin kamikazesini çalıştıramıyorum. kamikaze moduna alıyorum ama sadece lazer sıkıyor. Bana alpha ile taktik verir misiniz?

2. Obezinho

Obezinho User

Petin kamikaze atması için canının az olması lazım pete sıkarak canını düşürürsen atması lazım. Alfa kolay kapı ama yaratıklar kalabalık geldiği için kaçarak kesmen veya kami atıp atıp kaçman lazım. Canı azalanlar da kaçsın köşeye gidiyorlar zaten en son kesersin.

3. senberk99

senberk99 User

1.level kamikaze saçmalıktır.Ne hepsine etki eder ne de hepsini öldürür bende girdim nroamlde alpha beta gammayı rahatlıkla yapmış birisi olarak yapamadım yani yaptım da zorlanarak grafiklerden oyun zaten hem kasıyo hem iğrenç oluyo o nası bi streneur patlamasıdır hiç beğenmedim malesef 3d yi...Fakat normalde alpha yapabilrisniiz kami2-3 ile çok kolay bir kapıdır.

Thread Status:
Not open for further replies.