PET ve kamufle toplayış

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve S·p·a·c·e·P·i·l·o·t tarafından 25 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

olsunmu

1. olsun

44,7%
  2. olmasın dert sana uğramasınnnn

55,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bu 4-x haritalarında ekran botu kullananlar var mouse ile oraya buraya tıklayıp oyundan düşmüyorlar petleride kutu topluyor , bence kamufle iken petin yakıt gideri 2 katına çıksın dakikada 100 gidiyosa 200 gitsin , diyeceksinizki 5-3deki gariban arkadaşlar ne yapcak , onlar etkilenmiyecek çünkü
    palladiumu Hammadde toplayıcı modül topluyor
    kutuyu Oto yağma modülü

sadece oto yağma kamufle iken petin yakıt gideri 2 kat olsun

2. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba;

Enteresan fikir. Neden olmasın diye düşünüyorum.

Keyifli forumlar

3. yanlışlıkla -1 verdim ama kulağa hoş gelen bir fikir.
    ancak bir yandan da kazandığımız uri yakıta gidecek.

4. Hidrata

Hidrata User

kardeş elle toplayanlar ne olcak ??

5. bence biraz daha geliştireblirsin çünkü bot kullanmayanlar için dez avantaj olur

6. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bot vb için ideal ancak birde dürüst şekilde ekranda aktif olanlar için bilemeyeceğim.Fikrimi konu devam ettikçe söylerim üye arkadaşlarımızın fikirlerine göre.

İyi forumlar

7. Ancasin

Ancasin User

Buyur rütbe konusundakilerle aynı mantık. Hile yapanlardan 10 gitsin, dürüst oynayanlardan da 1 gitsin. Niye direk ve sadece hile kullananlardan 10 gitmiyor? Ben spearheadımla promeriumu besleyip canım sıkıldıkça 4-2 haritasında kamufle olup petimle birlikte kutu toplarım. Hatta süre doldukça mükemmel kamuflaj özelliğimi bile kullanırım. Niye 2 kat yakıt ücreti ödeyecekmişim? Sebebi nedir? Başkaları hile yapıyor diye. Yani kurunun yanında yaş da yansın!

Rütbe konusundakiyle aynı cevabı verecem. Hile yapan zarar görecek diye dürüst oynayanın hakkını yiyemez kimse. Bu gemiler araştırılıp gerçekten hile yapan varsa süresiz kapatılsın dersen eyvallah, kesinlikle +1. Ama bu haliyle -1

8. Cloud

Cloud User

Olabilir aslında :)

9. Ben kendim topluyorsam benimki niye gitsin.
    Kasılmaktan sıkıldığım zaman haftalık katlayıcı alıp kendim kutu toluyorum benim ne suçum varda Pet yakıtım hemen bitiyor.
    Kendi eliyle toplayanalra haksızlık değilmi ?

10. WolfWar

WolfWar User

Bu baştan savma bir fikir olmuş geliştirilmeli. Çok saçma suçu günahı olmayanlarda sorun çekicek. -1

11. Spaceballı da unutmamak lazım benim sunucumda topu bizim sirket kesiyor ama ben kamu portta duruyorum sadece.
    Biraz gelistirmelisin

12. Master0735

Master0735 User

olumsuz katlayıcı zaten uriyi fazlasıyla getiriyor 2 değil 3 katta olsa karlı farklı bişey lazım

13. Arkadaşlar mantıklı yorum yapmış. kendi eliyle toplayana neden zorluk çıkartalım -1

14. Aliens

Aliens User

Kesinlikle bir saçmalıktan ibaret. Kendi eliyle toplayanları iyice ezecek. Şahsen ben kutu toplamayı seviyorum. Neden iki kat ücret ödeyeyim?

Arkadaşım yine, bu sefer de olumsuz yorum yapıp olumlu oy kullanmışsın. :D Bence sen oy kullanırken üç kez oku. :p

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Kasım 2015
    ÐΛЯKη£S bunu beğendi.
  15. 2 oldu Kardeşim yine karıştırmışım farkındayım. Yaptıgım yorumdan sonra oy kullanırken karıştırabiliyorum anlayışla karşılayın :D dikkatli oy kullanmak lazım.

Son düzenlenen: 16 Kasım 2015
  16. Chang your vote kapalımı ben olumsuz dusunuyorumda oy atmadım
    Edit suan attım :D

17. Aliens

Aliens User

Ç
    Çok güldüm. :D

18. Bir de bu eksikti şimdi de oyu değiştiremiyoruz , asıl şimdi gülünür :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.