pet ve kutu toplama

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ONETÜRK tarafından 20 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ONETÜRK

ONETÜRK User

şimdi arkadaşlar bende 4 adet radar var 3. seviye kutu toplatıyorum ama menzili fazla değil yarın 3 tane daha 3. seviye alacağım sizce yeterli olur mu haritayı dolaşması için?
    bir de ben katlayıcı aldım bu balkabağını toplayınca katlanıcak mı o da acaba?

2. 1. sorunuzun cevabı kime göre neye göre fazla değil ? Ben 4 tane radar 3 kullanıyorum ve benden uzaklaşma durumunu seviyorum, 2 tane daha alacakmışsınız, beni tatmin edecektir mesafesi. Sizi eder mi bilemem ? Haritanın dikey olarak siz üstündeyken o da altında olacak kadar sizden uzaklaşacaktır tahmini olarak.
    2. sorunun cevabı evet, balkabakları da katlanıyor.

ONETÜRK bunu beğendi.
  3. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Radar Sorusu ; Radar Protokolü Dairesel olarak P.E.T. ' in menzilini arttırmaktadır. Bu Dairenin merkezi de geminizdir.

Tüm Haritayı dolaşır mı ? ; Her Haritanın büyüklüğü aynı değildir. Bu haritadan haritaya değişebilir. Ancak 6 Radar Protokolü ile Tüm haritayı dolaşması mümkün değildir.

Katlayıcı Sorusuna gelince ; Katlayıcı Avantaj Paketi sadece Avantaj Kutularına etki etmektedir.

Etkinliklerde çıkan özel Avantaj kutularına etki etmemektedir.

VİP ve Avantaj Paketleri
    • Özel etkinliklerde verilen efektli bonus kutularında geçerli değildir.
    İyi Forumlar

ONETÜRK bunu beğendi.
  4. ONETÜRK

ONETÜRK User

şuan toplam 7 tane oldu hepsi 3. seviye ve istediğim sonucu aldım. ama dediğiniz gibi haritaya göre değişiyor 4-5 de denedim imkansız fakat 4-1 de neredeyse her yere gidiyor.

ben istediğim cevabı aldım uygunsa kilitleyebilirsiniz.

5. Merhaba ,

10 tane 3. seviye radar protokolü sanırım yeterince işinizi görecektir.

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

ONETÜRK bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.