Destek PET ve Yakıt Hesaplaması ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve WolfWar tarafından 26 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. WolfWar

WolfWar User

Merhabalar,

İnternette böyle konular vardı nasıl hesaplancağınıda biliyorum fakat uğraşmak istemedim yardım ederseniz sevinirim :)

Şimdi 7 silah takılı 2 kalkan takılı 6 modül takılı (3 level) 12 protokol takılı (3 level) 13 level bir pet kaç yakıt yakar (dakikada) ? Birde bunun 14 ve 15 level olan hali kaç yakar ?

Cevap veren herkese şimdiden teşekkür ederim :)

2. 1+(13*2)+(12*2)+(6*4) = 75 birim yakıt harcar.

14 seviye 77, 15 seviye 79 birim harcar.

Formüle göre silah sayısı, modül ve protokol seviyesi önemsiz.

WolfWar bunu beğendi.
  3. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

P.E.T. - 10 Seviye Atladıkça ( Gövdesi Büyüdükçe ) Kullandığı yakıt miktarıda , belli miktarlarda artmaktadır ( Bakınız Tablo )

Seviyeye göre Kullanılan Yakıt Miktarı ; 1 + ([ P.E.T. ' inizin Seviyesi ] * 2 ) + ([ Yerleştirilen Protokol Sayısı ] * 2 ) + ([ Yerleştirilen Modül sayısı ] * 4 ) Formülü kullanılarak hesaplanmıştır.
    Bu formül ile hesaplayabilirsiniz.

Daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Keyifli forumlar

WolfWar bunu beğendi.
  4. WolfWar

WolfWar User

Cevaplarınız için teşekkür ederim konu kilitlenebilir :)

5. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Arkadaşımız ve kendi adıma teşekkür ediyorum :) Konu isteğiniz üzere kilitlenmiştir.

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.