Bug / Oyun hatasi pet yakıt alımı yerine govde gelistirmesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ÈrroR_™ tarafından 18 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

oyun icinde kısayoldan pet yakıt alımına tikladigimizda pet govde gelistirmesinin ustunde aciliyor.gecen kapida aceleden gereksiz yere govde alimi yaptim.kisayol ise bu direk pet yakitina gitmesi gerekir duzenlenmesini talep ediyorum.tesekkurler

2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Oyunda pete yakıt al dediğiniz dükkanda direk olarak pet yakıtı seçili olmaktadır.

İyi Forumlar

3. dngn75

dngn75 User

Bende de pet yakıtı satın al butonuna tıkladığımda dükkanda gövde geliştirmesi seçili olarak geliyor.

4. aborjin14

aborjin14 User

aynen gövde geliştirmesi geliyo yakıt gelmiyor

5. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

govde gelistirmesi geliyor direk hep aliyorum pet cikti beri ama acele ile hata olabiliyor her sefer ustune tekrar tiklamamiz gerekiyor.

6. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Bu zamana kadar hep bu şekildeydi ve dükkan kısımdan hangisine girerseniz girin ilk malzeme seçili olarak karşınıza çıkmaktadır. Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.