Pet Yakıt İçin Ayrı Bir Slot

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve polatalemdar311 tarafından 7 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce Böyle Bir Yenilik Olmalı Mı?

Anketin kapanma tarihi 7 Ekim 2014.
  1. Evet

69,0%
  2. Hayır

10,3%
  3. Geliştirilebilirse Evet

20,7%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Konu başlığından da anlaşılacağı üzere yakıt protokolünü diğer protokollerin konulduğu yere değil ayrı bir slot açıp oraya koyulması daha mantıklı bence.

Nasıl arabada direksiyon vites mazot koyma yerleri farklı yerlerde bunda da ayrı bir slot açılması ve sadece o slota yakıt protokolü koymamız gerekir.

Yakıt protokolünü ayrı slota koymamız artısı

• Pet'e yakıt tasarrufu.
    • Pet'e diğer slot yerlerini kaplamayacağı gibi diğer protokellere daha fazla yer kalıyor.
    Not : Anket sürelidir.

2. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

hiç birşey anlamadım ben yakıt protokolü derken ne işe yarıyacak

3. Modüller için ayrı bir slot var.Protokoller için ayrı bir slot var.Modülü protokole protokolü ise modül slotuna koyamazsın.

Yakıt protokolünüde ayrı bir slot açılması lazım diye anket açtım.

4. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

yani protokol için ekstra bir yer daha açılsın diyorsun değilmi

5. Aynen.

Sadece yakıt protokolünü koyabileceğimiz bir yer açılması gerekir.

6. Güzel fikir..

polatalemdar311 bunu beğendi.
  7. geliştirilmeli

8. guzel fikir

polatalemdar311 bunu beğendi.
  9. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bence mesela eco 5'li roket atar sonradan oyuna dahil edildi pet içinde yakıt alma protokolü için bir yer açılabilir ama pet için bu şuan ne kadar gerekli bu tartışıla bilir.

10. yıllardır pet almadım :D ama olsun +1

11. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Tam olarak anlamadım ancak ne işe yarayacak ?

İyi forumlar

12. Karanlık modum mesajımda belirtmiştim.

13. uLTRa!

uLTRa! User

Pet yakıt deposu geliştirme , ve pet yakıt protokolü için bir yer açılmasını bende isterim gayet güzel bir fikir . PET yakıtı ile alakalı 3 eşya koyabileceğimiz bir slot açılsa daha iyi olur.

14. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Oyum olumlu olmasada olur gibi düşünüyordum ama yakıt tasarrufu fikrimi değiştirdi
    :D

15. Umarım bu konuyu hayata geçirirler.

Yakıt tasarrufu bakımından çok iyi olacak.

16. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Peki görüntü bakımından bir değişim olacakmı konuyu iyi açıklamanız lazım biz iletsek bile eğer çeviri yapılmazsa dikkate alınmaz daha basit bir anlatıma yönelin lütfen.

İyi forumlar

17. Görüntüde değişen bir şey olmayacak modum.

Birde şöyle anlatayim.

Ice meteor çıkıyor haritalarda bunu hızlı bulabilmeniz için 12 adet protokol yerine radar protokolü takarsan hızlı bulabilirsin.Diğer yandan da yakıt tasarrufu olmasını istediğimiz için ayrı bir slot yeri olacak ve 12 adet ve yakıt protokolünü takarak fazla hem yakıt harcamamış hemde ıce meteroid rahatça bulabilirsin.

Umarım bu sefer ki daha açıklayıcı olmuştur.

18. özellikle baskınlarda sürekli kombo tamir modülünü kullananlar pet yakıtına daha çok ihtiyaç duyuyor.bence mantıklı bir fikir .+1

19. Başka düşüncesi olan var mı bu konu hakkında.

20. DELI•VAR

DELI•VAR User

Bencede petim 15 level su gibi yakıt tüketiyo mübarek protokol slotu dopdolu oluyor genelde pet için böyle birşey olursa hem yakıttan hemde slottan tasarruf etmiş oluruz fikir güzel.
    +1

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.