Pet yakıt protokolü aı protokolüne dahil edilmesin...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ZamanınEfendisi[TR] tarafından 10 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Aşağıdaki Konuya Yaklaşımınız Nedir?

1. Olumlu

91,7%
  2. Olumsuz

oy sayısı 0
    0,0%
  3. Farketmez

8,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar dükkandan 6 adet level-3 pet yakıt protokolü aldım.yakıt tasarufu amaçlı.bu ne iştirki kami modülü takılı 15 level bir pet 35 yakıt tüketirken;ne umutlarla aldığım 6 adet level 3 yakıt prot. takılı pet 36 tüketmeye başladı dakikada.yani düşürmesi gereken yakıtı 1 birim arttırdı.mağdur oldum.epey de urim gitti.mağduriyetlerin giderilmesini sağlamak,hemde bu protokollden etkili biçimde faydalanmak amacıyla bu protokollerin ''1 + (PET Seviye] * 2) + (Ai Protokolleri donatılmış] * 2) + ([Modül donatılmış] * 4)'' formülündeki aı protokol hesaplamasına dahil edilmemesini öneriyorum.desteğinizi bekliyorum

2. Şu hesaplamalardan falan bir şey anlamadım ama eğer yakıt protokolü alınca daha fazla yakıt harcanıyorsa kesinlikle +1.

ZamanınEfendisi[TR] bunu beğendi.
  3. Master0735

Master0735 User

kesinlikle olmalı

ZamanınEfendisi[TR] bunu beğendi.
  4. güncel.ayrıca oyuna yeni gelen grafik değişimlerini yapacağınıza bunu yapın daha faydalı olur.roket yan gitse nolur kavisli gitse nolur.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.