pet yakıt saçmalıgı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SЄЯSЄЯí●ΜΛЧIИ●ΚΛƒΛ tarafından 25 Eylül 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. yeni gelen güncellemeyle petin yakıtı level seviyesine göre inanılmaz büyük bir hızla bitiyor eskiden 10 bin birim pet yakıtıyla 1 saate yakın gezerken haritada şimdi aynı birim yakıtla en fazla 15 20 dayanıyor ben şahsen katlyacı paket alıp boş zamanlarımda pvp haritalarında kutu topluyorum uridıum için ama gelen güncelleme itibariyle kastıgım uriler yakıta gidiyor yerimde sayıyorum çogu insan bu saçmalıktan şimdiden bıkmış durumda sonuç olarak herkes oyunda elit oyuncuda degil dk başı soguma süresi bekliyiceksek kaldırın peti gitsin ozaman işe yaramaz inşallah bu konuda bir adım atılır makul tüketim seviyesine çekilir petin yakıtı

Vurucu-Velet bunu beğendi.
  2. valla doğru dedin dostum yakıt çok çabuk bitiyor ya pet yakıtını crediyle yapacaklar yada fiyatını düşürecekler veya isteyen eski sürüm isteyen yeni sürüm olarak güncellemeli olması lazım

3. karakule26

karakule26 User

bende yeni farkettim 4 5 de saimon kesiyorum 5 5 hızlı hızlı gidiyor çok saçma iştir eskisi daha güzeldir

4. smoonrise

smoonrise User

Bu pet yeniliklerinin test sv. sonrası geri bildirimlerinde yazılanlar teknik açıdan çok menfaatler ele alınarak inceleniyor olması lazım . Öncelikle boyutu büyük pet menüsü dedik yer kazanma önemli dedik test sv. deki halini getirmediler ama bu bir fırsat aslında merkez için pet menüsü daha biraz daha minimal olarak güncellenebilirdi .
    Sonra modüller için yeni slotlar lazım dedik , eklenmiş ama 2 tane ve yine maalesef hesap hatası zaten kısa zaman sonra yeni 2 adet modül getirme planlarınız var neden sadece 2 adet verip yeni slot bırakıyorsunuz şuanki hali zaten yetmemekte .
    Kaç kişi yazdı yeni özellikle ile gelen slotlar çok pahalı bu istenen uridium fiyatlar azaltılmalı diye , maddi konu olunca pek önem verilmemiş satış politikasına müdahale sevmiyor merkez .
    Birde tabiki en büyük sorun suan pet mazot tüketimi belliki forumda yavaş yavaş yerini almaya başladı bu maduriyet süreklilik arz ettiği için hemen düzeltilmeli yada bir alternatif üretilmeli , bu ısı yeniliğin de hızlı biten mazot hata ise düzeltilmeli eğer bir hata değil ise bu yenilik için bir aç / kapa alternatifi eklenmeli ki yeni slotlardan ve avantajlardan yararlanmak istemeyenler petlerini eski hali ile kullabilmesi gerekir bu şekilde sanki zorla ve biz yaptık böyle olacak tavrı hoş karşılanmıyor yine berlirtmek lazım pet mazot durumu süreklilik içeriyor modül slotu gibi (pahalı olduğunu ve değişmesi gerektiğini belirtiyorum yine ) tek seferklik bir harcama değil , Umarım dikkate alınır raporlanır ve kabul görür merkez tarafından .

5. Güya yeni modül slotları getirmişler ama eski modülleri de çıkarmak zoruna kaldım petin yakıtı bitmesin diye. Bu ne saçma sapan iştir arkadaş?

**TheNıghtMare** bunu beğendi.
  6. Mineral

Mineral User

Tüplü pet alınız.Cok az yakar

Saldırı-Hattı bunu beğendi.
  7. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Bu durum birçok geri dönüt sonucu raporlara eklenmiştir. Merkez ekip ilgili konu için çalışmalar başlatacağını düşünüyorum.

İyi Forumlar.

8. DaglıAcS

DaglıAcS User

bencede kredılı olsun

9. umarım kısa süre içinde taleplerimiz ciddiye alınır bugün itibariyle katlayıcı + indirim paketi almayı kestim 2 sini bi arada alarak hem uri kasıyordum hemde indirimden kapı basıyordum durduk yere yolumuza taş koydular ,geri alsınlar bu uygulamayı yoksa petin bi anlamı kalmaz konu kitlenebilir teşekkürler

10. qu4rterks

qu4rterks User

sizlerin kullandığı petler full olmadan işe yaramıyorsa gemi sağlam değil ise zaten kullanılmamalı millet o petler ile sizin vurduğunuz damageleri atıyor ve siz onların ucuzlamasını istiyorsunuz bu full gemiler için 0 masraf anlamına gelir yani oyunda damage x gider mantığı bence doğru işliyor , işlere tek taraflı bakılmaması gerekir.

11. smoonrise

smoonrise User

Benim yazdıklarımda pet yakıtı ucuzlasın fikri yok yakıt tüketimi değişmesin yada değişmesiyle beraber gelen yenilikleri avantajları kullanmak istemeyenler için bir aç / kapa yani aktif /inaktif seçeneği olsun . Full olmayanlarda birgün full olacak aynı sorunu onlarda yaşayacak , yenilik getirip bunuda kullanmayı mecbur bırakmak yöntemini merkez son zamanlarda çok uyguluyor bunuda eleştirmek yanlış bir durum değil bir avanatj ve yenilik geliyor ise ona bir alternatif bulundurulması lazım ben yaptım oldu mantığına karşıyım .
    Bütün bunların haricinde seninkide bir fikir bir oyun tarzı düşüncesi son karar yine merkezin olacak zaten bekleyelim görelim.

12. kutu katlayıcı bitti almadım bi hesapladım yakıtın gideri topladığımın çok üzerinde neden zarar edeyim ben zarar edecegime bigpoint zarar etsin

13. karakule26

karakule26 User

Bigpoint bitti artık yok ortada artık darkorbit do bakıyor oda çok çok saçmadır zaten işinizi yapmıyorlarkii