Pet yakıtı alışverişte kredi ilede satılsın

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ■usŧά.__.~`ħı®sız~`™ tarafından 21 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Pet yakıtı alışverişe konulsun

1. evet konulsun

66,7%
  2. hayır böyle iyi benim babam zengin

40,0%
  3. fikrim yok

6,7%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Pet yakıtının alışverişte kredi ilede satılması taraftarıyım..LPG taktırırsak geminin raconu bozulur ferrariye LPG takılmış gibi olur. o yüzden pet yakıtı ya biraz ucuzlasın yada alışverişede konulsun mesela 10k pet yakıtı şeklinde kamikaze modülünde çok yakıt harcıyor kastığımız uri yakıta giderse ne anladım bu işten Pet 14 lvl şu an 15 lvl olunca dahada artar zannedersem bu yakıt olayı o zamanda uri dayanmaz

2. DraydiBoy

DraydiBoy User

Bu konunun aynısı demiyim de benzeri var ona destek ver bence
    O anket ne öyle babam zengin sesli güldüm .d

3. LPG taktırırsak geminin raconu bozulur :D Kardeş bence uğraşma DarkOrbit böyle bir şey yapmaz.

4. böyle iyi iyi hem pet akıtın bittiğini farzet sen o saatte pazardan yakıt alacağını nereden biliyorsun teklifin geçilmecek mi sanıyorsun.
    Hem Allah aşkına sen gün 15-20 k alın yeter ben bile 50k yı 3 günde bitiriyorum.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.