PET Yakıtı Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *-__ARMAGEDDON__-* tarafından 12 Ekim 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Daha ne kadar beklememiz lazım? Pet kullanmak çok sıkıntılı bir hal almaya başladı. Peti her açıp kapattığım zaman canı ve kalkanı 0'dan başlıyor. Yakıt su gibi gidiyor. Raporlara eklendiğini biliyorum. Ama ne kadar bekleyeceğiz daha. 4-5'de kendi başıma yaratık aramak zorunda kalıyorum. Pete gelen güncellemeden beri kullanamıyorum peti.

2. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Sizin de dediğiniz gibi raporlarımıza eklenmiştir fakat gelecek herhangi bir düzenleme güncelleme olacağı hakkında bir bilgimiz bulunmamaktadır.

İyi forumlar.

3. Supporta yazıp onlardan bunun saçma olduğunu söylemekte ve değiştirmelerinde ısrar etmemizde fayda var.

4. Benim anlamadığım nokta, tüm protokolleri çıkarıyorum. sıfır protokol, sıfır kalkan oynuyorum ama hala yüksek seviyede yakıt tüketiyor. O sebeple PET kullanmaz oldum. O kadar uridium kullanarak aldığımız Peti ve özelliklerini kullanmamakta, insana kendini kötü hissettiriyor. Aynı zamanda oyundan da soğutuyor. Lütfen bu hatadan bir anca dönülsün veya bir şekilde telafi uygulansın.