PET Yakıtı Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve cяσcσ∂ıℓℓε°¹[KGB] tarafından 16 Kasım 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Birkaç kez dile getirdim ancak tatmin edici bir cevap alamadım. Pet canını fulledim portun üzerinde bulunan (aramadan) bos tallonu kestim ve kestikten sonra tekrar fullemek istediğimde %30 indirimli haliyle 177,98 Uri tutarında yakıt aldım. Yakıt fiyatları ülkemizdeki benzin fiyatını geçti kazandığımız uriyi yakıta vermeye başladık buna bir çözüm lütfen...

metalik988 ve KI®BAC bunu beğendi.
  2. Kardeş, kaç defa açıldı bu konu ve söylenenler ise, özet olarak, buna alışın, bundan sonra bu böyle şeklinde idi. Gerekli olunca açacağız artık maalesef. En azından yeni protokol kutusu açsalar, onlar yakıt protokolü koyar, dengelerdik işi ama o da olmuyor :(

3. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Geri bildirimler üzerine pet yakıtına düzenlenme gelmiştir. Petinizin ısı seviyesi, takılı olan modüller pet yakıtını etkilemektedir. Yakıtla alakalı sorununuzu tekrar raporlarımıza ekleyeceğiz.

İyi forumlar.

H*İ*E*N*A bunu beğendi.
  4. metalik988

metalik988 User

pet yakıtı eski haline getirilsin kullanamıyoruz petleri kapalı boş boş duruyor

H*İ*E*N*A bunu beğendi.