Destek Pet Yakıtı İçin Ayrı Slot

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve polatalemdar311 tarafından 7 Nisan 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Yakıt protokolü için ayrı bir slot açılmalı mı?

Anketin kapanma tarihi 7 Nisan 2019.
  1. Evet açılsa çok iyi olur

91,7%
  2. Hayır böyle iyi

8,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Pet'imiz çok yakıt yakıyor bunu engelleyebilmemiz için güzel bir fikrim var.

Nasıl lazer için ayrı bir slot kalkan için ayrı slot var ise yakıt portokolünü için ayrı bir slot olsa çok güzel olur.Bildiğiniz gibi yakıt protokolünü protokollere taktığımız için lazer silahı veya radar protokolünden full takamıyoruz.

Bence bu kesinlikle olmalı sizinde vereceğiniz destekle uygulamaya geçebilir.

Not : Anket sürelidir.

2. oben

oben User

iyide ne karı olacakki takacaksın 12 tane protokol taktığın protokol önce yakıtı artıracak sonrada artırdığının bir kısmını düşürecek..hiçbir karı yok..

3. Ayrı bir slot açıldığından 10 tane taksak 1 tanesi %4 düşürdüğüne göre %40 bir yakıt tasarrufu sağlayacak.

4. oben

oben User

siz anlamadınız sanırım.protokollerin çalışma mantığı şöyledir pete taktığınız protokol sayısı arttıkça yakıt tüketimide artacaktır.yani adete göre önce yakıtı artıracak sonrada bir kısmını düşürecektir..yani öyle % 40 lık bir azalma olmayacaktır..

5. Aria

Aria User

Basit bir hesap söyleyeyim;

Petiniz; 1 DK 50 Yakıt Harcar
    Protokol: 10 Yakıt %4 koyarsanız.
    Petiniz Dakikada 150 Yakıt Harcar.

Protokol; 10 x 4 : 40 eder

%40 tasaruf; 150 Yakıt entegre ederseniz.

1 DK 75 Yakıt yer.

Sonuç olarak; Protokol hiçbir işe yaramadı.

Size şöyle diyeyim. Ben

3 Modül ve 12 Tane Protokol koydum. 2 sattte 5-6k uri yiyor. Cubide 16 bin kazandım. 10 Bin kar.
    Yani size kalmış bir şey.

6. Peki bende bir şey söyleyeyim.

Pet yakıtı için açılan ayrı slotta pet protokolü taktığımızda yakıt fazla harcamasın.Neden mi?

Çünkü sonuç itibariyle yakıt protokolü takmamızın sebebi fazla yakıttan kurtulmak.

Bence bu değerlendirilmeli.

7. bu petin mantığına aykırı çünkü petin slotuna taktığın her şey yakıt yemesi üzerine tasarlanmış yani darkorbit sana şunu diyor kasılacaksan içine bir şey takma ama savaşacaksan seve seve o masrafı göze alcaksın klasik mantık sonuçta protokol yeri gelsede 12 yakıt protokolünü açması 460k ya yakın uri tutar o yüzden çok gerekli bulmadım yakıt tasarrufu yapcaksan petteki gereksiz şeyleri çıkaracaksın

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.