Pet Yakıtı Kaldırılsın Mı?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Kyubii tarafından 1 Şubat 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

pet yakıtı oyundan kaldırılsın mı ?

1. evet kaldırılsın

80,0%
  2. hayır kaldırılmasın

20,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kyubii

Kyubii User

gereksiz uri masrafı oldugu için bence kalkmalı

2. Kesinlikle pete milyonlarca uri harcadığımız yetmiyo bide yakıta uri veriyoruz.O zaman gemiye de yakıt koysunlar çok saçma.

3. smoonrise

smoonrise User

Olumlu oy verdim .
    Biliyorum asla bunu kabul etmeyecek merkez daha yüvist yüzünden fazla giden mazotu bana göre haksız ve yanlış uygulamadan dolayı düzeltmediler bunuda kabul etmezler diye düşünüyorum ama herzaman dediğim gibi kimse talep etmez ise merkez asla bu konularda düzeltme yönelimi göstermez .

4. ya kaldırılsın ya da yakıt tüketimi azaltılsın çok hızlı tüketiyor yakıtı günlük görevler yakıta gidiyor hep

ZamanınEfendisi[TR] bunu beğendi.
  5. .Loki.

.Loki. Guest

Merhaba,

Öncelikle konunuzu bölüm kurallarına uygun açtığınız için teşekkür ederim, fakat bu konuya benzer bir çok konu açılmıştı. Bu nedenle dilerseniz buradan sizler için hazırlamış olduğumuz Güncelleme ve Fikir Havuzu İndex adlı konuyu inceleyerek yada direkt buradan o benzer konuya destek verebilirsiniz. Gerekli yönlendirme yapıldığından konunun kilitlenerek arşive taşınması uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.