Destek Pet Yakıtı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve By-Epulim61 tarafından 25 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ben pet almayı düşünüyorum yakıtı ne kadar. bide x3 gününde iki sefer uridium alabilirmiyim

2. 50.000 yakıt 12.500 uri ediyor. Petin lvline görede daha çok yakıt harcar 15 lvlde açmaya kıyamazsın hangar süsü diye kalır :D

3. hahah 1.seviye yani 12.500 uri mi

çok yakıyo mu ne kadar sürer bi depo

4. Her seviyede depo miktarı aynı 50.000 birim yakıt 12.500 uri eder. Peti pek açmadığım için bilmiyorum ne kadar sürer.

5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Öncelikle üyelerimizden fikir almak istediğiniz konuları Yeni Başlıyanlar bölümüne açmalısınız.

Vip olan üyelerimizde 1 birim Pet yakıtı:0,238 Uridium

Vip olmayan üyelemizde ise 1 birim Pet yakıtı:0,25 uridiumdur.

X3 saatinde ise iki sefer uridium satın alabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

6. Tamam sağolun Teşekkürler :Dd

7. ÇORBACI

ÇORBACI User

pet sürekli açık olursa fazla yakmıyor ama zırt pırt açıp kaparsanız her açıp kapadığınızda belli bir miktar yakıt tüketiyor pet alınca kamikaze moduda alın kamikaze ile kasınca yakıtını her türlü misli misli karşılıyor.

8. Tamam SAğol :D

9. trkof17

trkof17 User

ben de sorayım yer gelmişken, vip olmadan kutu toplatsak ya da başka birşey, yine yakıt maliyetini karşılar mı, almak faydalı mıdır?

10. Vipin yakıtla bir ilgisi yoktur, sadece yakıt alırken %5 indirim yapıyor. Katlayıcı varsa petin lvli önemli değil kat kat fazlasını kazanırsınız.

11. Traubbe

Traubbe User

1 Adet Pet yakıtı 0.25 Uridiumdur Herhangi bir Avantaj paketi Vip olmadan 1000 Adet Pet yakıtınız 250 Uridiumdur.2. Sorunuzun cevabı ise x3 veya x2 Uridium saatlerinde istediğiniz kadar istediğiniz tekliften Uridium alabilirsiniz.İyi Forumlar...

12. trkof17

trkof17 User

Açıkçası para vermeden oynamak istiyorum çünkü sürekli oyuna girmiyorum artık, bu durumda hiç pet e bulaşmamak en iyisi sanırım, teşekkürler cevaplar için :)

13. 50k yakıt petin sürekli açık kalırsa 10 saat rahat dayanır diye düşünüyorum düzenli kullanırsan 1 ay :p

14. senberk99

senberk99 User

kardeşim valla ben hammadde toplayıcı 3 ile günde 200gg falan topluyorum sadece pet tpluyo yaklaşık 5 saat sürüyo ve bbu 5 saatte 10k yakıttan fazla tüketmiyo (pet 11level) yani bence 1 gün boyunca açık kalabilir ama yukarıdada yazmışlar sürekli açıp kapıyınca baya fazla gider ...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.