PET Yakıtı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve slimshady7070 tarafından 5 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Bildiginiz üzere pet seviye atladıkça daha çok yakıt harcamaya başlıyordu gelen yenilikle beraber artık Pet 20 seviyeye ulaşabilecek peki 17-18-19-20 Seviyelerde Pet in harcadıgı yakıt miktarı artacak mı?

2. uzayl80

uzayl80 User

pete ne kadar cok modül yada prokol koyarsan o kadar yakıt harcar bende 3 er tane var az harcıyor pet :D ama pedin yakıt deposu artması lazım 50 bine sabitlenmiş sasoruna cevap olarak pek farkedecegini sanmıyorum ne kadar cok eşya okadar cok yakıt harcaması yani

3. PET yakıt tüketimi için formül:

1 + (PET Seviye] * 2) + (Ai Protokolleri donatılmış] * 2) + ([Modül donatılmış] * 4)

slimshady7070 bunu beğendi.
  4. Bunu biliyorum fakat 16 seviyeden sonra tamir ücreti artmıyor belki harcadıgı yakıtta artmıyor olabilir mi onu merak ettim

5. Ne yani benim pette yüklü olan kamikaze,gemi tamiri,pet tamiri ve hammadde bulucu gibi modüller kullanmadığım zaman da mı yakıt tüketiyor ? :eek:

6. *Soulfly*

*Soulfly* User

tamir ücretide yakıt miktarıda artmıcak arkadaslar.15 te nasılsa 20 de öyle. arkadasın dediği gibi modül ve protokol sayısıyla alakalı.

7. ___GiRdAp

___GiRdAp User

Modül ve protokol malzemeleriniz ne kadar yakıt harcamaya ayarlı ise o kadar kamikaze attım standart yakıt gitti etkinleştir vs. bir fark göremedim...