pet yakıtı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yılan_oğlu tarafından 28 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. petim sanki çok yakıt tüketiyor ya acaba seviye ile ilişkisi var mı? (sev;20)

2. seviye ile taktıgın her silah modül kalkan vs daha fazla yakıt tüketmesine yol açar

ateistkeci bunu beğendi.
  3. lllecelll

lllecelll User

silah modül ne alaka o_O

yılan_oğlu bunu beğendi.
  4. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

PETin seviyesi arttıkça yakıt kullanımı da artmaktadır. Kullandığınız modüllerde de alakalı olabilir PET için detaylı kullanım kılavuzuna buradan ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar.

yılan_oğlu, Minerva ve Krios bunu beğendi.
  5. Bu yakıt artışının sadece protokoller ve seviye ile alakalı olduğunu sanıyordum lazer topları falan da mı yakıtı etkiliyor emin misiniz?

yılan_oğlu bunu beğendi.
  6. Pet seviyesi ve takılan protokol göre yakıt tüketimi artar veya azalır diye biliyorum bende :D

7. RobinKudin

RobinKudin User

Ben petime jeneratör takmam yakıt tüketimi artar diye zaten kamikaze ve koruma kullanıyorum. Protokol etkilemez diye düşünüyorum çünkü anti yakıt tüketimi faydadan çok zarar sağlayabilir.

yılan_oğlu bunu beğendi.
  8. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Petinize taktığınız jenaratör ve silahlar yakıt tüketimini arttırmaz.

İyi forumlar.

Grandmaster., yılan_oğlu ve Minerva bunu beğendi.
  9. RobinKudin

RobinKudin User

Aaa :D takalım o zaman. Şunu buldum birde formülü yakıt tüketiminin
    1 + ([ P.E.T. ' inizin Seviyesi ] * 2 ) + ([ Yerleştirilen Protokol Sayısı ] * 2 ) + ([ Yerleştirilen Modül sayısı ] * 4 )

10. sadece petin seviyesi etkiliyor yakıt tüketimini
    ve gemiye can filan basan moduller kullanınca yakıt harcıyor

11. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Yukarıda arkadaşımın belirttiği buradan yazısına tıklayarak konunun içeriğine gidebilir P.E.T 'in yakıt kullanımını etkileyen bütün etmenler gözükmektedir.

Başka bir sorunuz yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

yılan_oğlu bunu beğendi.
  12. teşekkürler aldım cevabımı :D cevap veren herkese teşekkür ederim konu kilitlenebilir.

13. Krios

Krios Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.