Pet Yakıtı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Vurucu-Velet tarafından 27 Eylül 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Petimi sadece kasılırken kami atmak için ve kapılarda kami atmak için kullanıyorum.Hp link,kombo tamir neredeyse hiç kullanmıyorum ama her ihtimale karşı pette tutuyorum.Ayda yılda bir kullandığım bir şey neden bu kadar fazla yakıt harcamama sebep oluyor anlamıyorum yani hp link kullanan için bu özelliği getirmeniz güzel olmuş ama benim işime yaramıyor hatta zarar veriyor o halde neden opsiyonel olmuyor ? Kastığım uridiumlar yakıta gidiyor.

Saldırı-Hattı bunu beğendi.
  2. şuan gerçekten o kadar sinirliyim ki şu hesapsız kitapsız iş yapılmasına 4 seviye ısı nedir arkadaş banane ısıdan peti açamıyorum artık 2 kamide bir yakıt almak zorunda kalıyorum sıktılar iyice.

Saldırı-Hattı bunu beğendi.
  3. metalik988

metalik988 User

bende kapı yaparken bugtanmıdır anlamadım peti kapatıp açmış gibi yakıt yemeye başladı her kapıdan atlayışımda. Ayrıca ısı seviyesi olayından dolayı yakıtı aşırı fazla tüketmeye başladı ben yakıta yetişemiyorum çok uri yiyor indirim + vip olmasına rağmen

4. Bende de vip indirim var resmen böyle akıp gidiyor zaten kastığımız ne ki yakıta mı vereceğiz hepsini :S

5. Beyler ne kadar fazla modul yada protokol eklerseniz o kadar fazla yiyor sadece kamikaze kullaniyorsan sadece kamikaze modulunu koymak mantikli.ben normal kasarken peti acmiyorum.Peti 1 defa 4 seviye siya ulastiktan sonra 24 saat icinde oyuna girerseniz sv.3 fll isida basliyor pet 2 dk sonrada 4 seviye oluyor tekrar yani gunde 1 kez girip peti acip 2 dk bekletip kaparsaniz pet hep 4. seviyede basliyor.Pet e npc hasari gelmesi cok iyi olmus 11 pro lazerim var onlari pet e takiyorum bl de gemimden yuksek vuruyor x4 152 k yi gordm gemideyken 80 90 k.Belki soyle bir iyilestirme yapilabilir pet yakiti protokolleri icin yeni ayri slotlar olusturulabilir.Yada biz hasardan feragat edip pet yakiti protokollerini kullanicaz ki ne kadar etki eder bilmiyorum.

6. Yaratık keserken baktım yakıt dayanmıyor, pala deneyeyim dedim bir fark yok abi, Hummer jip gibi yakıt yakıyor artık. hayır birşeyler değişse daha zeki olsa okey diyecem ama o da yok ki.

Hiç bir düzen değiştirmeden yuva açmadan normalde 10k yakıtı 2 günde tüketirken 1 saatte tüketiyor diyoruz sen modülleri azaltırsanız düzelir diyorsun. Ayrıca peti kullanıyoruz kardeşim niye 2dk açıp kapatalım pet sayesinde uridyum kasıyorduk. Abi böyle karşıdaki bişi bilmiyor ama kendisi çok zeki gibi davrananlara kıl oluyorum.

7. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Kullanıcılarımızdan geri bildirimler sonucu gerekli raporlama işlemeleri yapılmıştır. Merkez ekip konu için çalışmalar başlatacağını düşünüyorum.

İyi Forumlar.