Pet yakıtı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *-__ARMAGEDDON__-* tarafından 2 Ekim 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Ciddi bi sorun olmaya başladı. Sadece 2 günde(akşamları 2-3 saat) 60k uri bayıldım pete. Oyunda önemli bir işlevi bulunan peti bu hale getirmek çok saçma. Yaratık ararken, invoke kesiminde, palladium toplamada, kapılarda chromin toplarken ve bunun gibi bir çok konuda işe yarayan peti bu duruma sokmanız çok saçma. Kendi isteğimle peti kullanmıyorum, sırf zarara soktuğu için. Lütfen bunu gerekli yerlere iletin. Eminim ki benim gibi düşünen bir çok oyuncu vardır.

ZamanınEfendisi[TR] bunu beğendi.
  2. smoonrise

smoonrise User

Giş kurallarını kabul ettiğimiz için evimize haciz bile gelir petin masraflarını karşılayamazsak :) ipin ucu kaçtı diye düşünüyorum merkezin gözünde sadece euro / dolar işareti var tüm dikkatini oyunda daha fazla para ve getiri nasıl sağlarım üzerine kurmuş durumda oyuncudan çok kendi için yenilik ve gelişme planlıyor umarım oyun çok monoton hiç yenilik yok böyle oyun mu olur hiç kendini geliştirmiyor diyen oyuncu topluluğu son 1 yıldır verdiği paradan memnundur benim açımdan hiçbir sorun yok ben 1 yıldan fazladır para vermiyorum , bu oyun politikası devam ettikçe para ve payment üzerinde sömürme şeklinden uzaklaşmadıkçada böyle devam edecek kararım .

zalim bunu beğendi.
  3. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Geri bildiriminizi lütfen Burada bulunan konuda yapınız. Çoğu oyuncu arkadaşımız yakıt yönünden sorun olduğunu belirtmiştir. Ancak kazanlıan avantajları düşünürsek fazlasıyla kârlı bir takas.

İyi Forumlar.

4. şahin1

şahin1 User

pet yakıtı çok çabuk bitiyor bu ciddi bir sorundur peti açamıyorum.:confused.::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: