PET YAKITI

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -chuckyyy- tarafından 6 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

hayırsa nedenini yaz

1. Kesinlikle olsun

oy sayısı 6
    66,7%
  2. Geliştirilmeli

oy sayısı 2
    22,2%
  3. Hayır

oy sayısı 1
    11,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -chuckyyy-

-chuckyyy- User

Selamın Aleyküm arkadaşlar şimdi çoğumuzun sorunu pet yakıtı.Ben kutu topluyorum ama cok gidiyor 15 seviyesinde. Bu yüzden şöyle düşündüm galaxy Gates lerden ve kutulardan pet yakıtı çıksın. Böylece kutu toplarken petin yakıtınıda amorti etmiş oluruz.

2. SEREMENE

SEREMENE User

Bende Chuck arkadaşımıza katılıyorum. Pet 15 lv de çok fazla yakıt tüketiyor Ya avantaj kutularında da pet yakıtı olsun veya buna bi çözüm bulunsun. Petin slotlarına %3 olmak koşulu ile alınan protokoller slot dolduruyor ne yapalım yani bütün slotları yakıtı az kullanmayı saglayan protokollerlemı dolduralım. Ben şahsen npc ye %6 vuran protokol tercih ediyorum. O yüzden buna bir çare düşünmeniz gerekiyor. Yakıtı az kullanmaya sağlayan protokoller çokta işe yarar bir durum sağlamıyor.

3. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Galaksi Kapılarından olabilir ama ganimet kutularından çıkmasını kendi şahsımca önermiyorum

Zaten Çıkma olasılığı çok az olan LF4 , Apis gibi ender ekipmanlar ' ın çıkmasını daha da zorlaştırır.

Keyifli Forumlar

4. anakin5555

anakin5555 User

Aleykum selam iyi fikir ama etk kutularindan cikiyor zaten yinede +1

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.