Pet yaratıkları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve EsCaLaDe5731 tarafından 21 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bu etkinlikte gelen pet yaratıkları Rütbe puanına etkisi oluyormu?

2. Sanmıyorum ancak kesin bilgim yok.

3. Rutbe puanina tp seref disinda ayriyetten bir etkisi bulunmamaktadir.Keisn bilgidir.Ana sayfadan siralamaya girip asagi inerek sizde gorebilirsiniz.

EsCaLaDe5731 bunu beğendi.
  4. Teşekkürler öğrenmek istediğim buydu kilitlenebilir.

5. o aslında rütbe veriyor ama modlar bunu ne zaman iletir bilemicez boşuna kesiyoruz heraldeo_O

6. Rp vermiyor yaziyor sirlaamaya girince sanirsam sende bunla ilgili bir gorsel atmistin?

7. attım ama mod düzelti çekler dedi

8. Merhaba ,

En son bize iletilen bilgiye göre bu konuda düzenleme yapılıyor. En kısa zamanda gerekli düzenleme tamamlanacaktır.

İyi forumlar.

9. 2 yil once acilan konuda petlerin rengi sirkete gore degissin diyodu ama olmadi hala.. Insallah duzeltirler ama pek sanmam

10. Bide konuyla alakası yok ama sohbet edebileceğimiz genel bi bölüm mevcut mu forumda :D

sametonur1905 bunu beğendi.
  11. Maalesef hayır ve bunun eksikliğini bende çekiyorum. Forumda aktif kullanıcılar için keyifli olacaktır. Ve sadece oyunla ilgili değilde havadan sudan konuşabileceğimiz bölümler vardı eskiden. "Merhaba de katıl muhabbete" diye bir başlık vardı 2009 yılında bence yine açılabilir.

12. öyle bir başlık halen var ? :D

13. Var diye biliyorum konusmaci kosesi/Merhaba De Katil Muhabbetr

14. Görmemiştim şuan gerçekten sevindim. İşte orası muhabbet bölümü :)

15. Cevap veren herkeze teşekkür ederim.Konunun kilitlenmesi uygundur.

16. Merhaba ,

Konuşmacı Köşesi 'nde zaten sohbet etme konusu var.

İstek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.