Pet yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SORRYAGA tarafından 15 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SORRYAGA

SORRYAGA User

Petim 8 lvl(Hammadde 3,Oto toplama 2,Ticaret 2,kami 2,düşman bulucu2,tamir 1,4 adet radar2)
    38 bin uridium var.Kutu toplamak için
    3.seviye modül mü almalıyım-->37.500 uridium
    3.seviye radar+ radarı koymak için slot mu açayım-->25+11=36.000 uridium

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

4 adet 2 seviye radarınız var ise bence şuan yeterli toplama modülü 2 seviye olması biraz geminize yakın toplayacağı anlamına gelmektedir seviye 3 almanız daha iyi olacaktır ve sürekli kutu toplamam arada toplarım diyorsanız bence radarlarınız seviyeleri düşük dahi olsa yeter ama en iyisi her zaman 3 level dir tabiki daha iyi toplamasını istiyorsanız slot açarak her açtığınız slota seviye 3 radar almalısınız ne kadar çok radarınız olursa kutuları bulması daha rahat olacaktır arge düzenlemek isterseniz ise benim yaptığım gibi kutu argesine yönelerek daha katlayıcı bir uri elde edebilirsiniz ve alabiliyorsanız katlayıcı alarak toplamalısınız 5 ayda standarın üstünde bir gemi yapabilirsiniz ama amac edinerek oynamalısınız mesela önce lf3 yada kalkan almalıyım bunlar bittikten sonra iris daha sonra apis zeus derken ilerleme kaydede bilirsiniz ama önceliğiniz kutu argesi olmalıdır arge yapmak kolay olmasa da tamamladığınızda getirisi size fazlaca olacaktır.

3. SORRYAGA

SORRYAGA User

Çift hangar vega ve goli(Açık arttırmadaki ucuza alınan bütün tasarımlar)
    21 lf3
    12 bo2
    4 iris
    4 arge

Modum ekipman ve arge durumum bu ve vega kullanıyorum.Sürekli kutu toplamıyorum bildiğiniz gibi toplama bir süre sonra sıkıyor.O yüzden karışık ilerliyorum.Birgün kutu topluyorum.Ertesi gün görev, yaratık kesme vs.Diğer gün paladium topluyorum şeklinde denilebilir.Şimdilik yapmaya çalıştığım irisler ve arge.Benim serverimde 1 iris fiyatı 2 lf3 fiyatına eşit.O yüzden önce irisleri 8 yapıp daha sonra içini tamamlayacağım.İris için görevler,arge için zetayı düşünüyorum.Zetanın şu anki durumu 71/11 ve hazırda bekleyen 100 gg enerjisi var.Pet için radarlar yeterli diyorsunuz o zaman 3 lvl modül alıyorum...

4. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Otomatik toplama modülü 3. seviye alırsanız sizin için daha iyi olacak en azından kutuları toplama hızı artar.

Keyifli Forumlar

5. SORRYAGA

SORRYAGA User

Peki benim petin diğer petler gibi kendi kendine kutu veya ben kamufleyken pala toplayabilmesi için kaç adet 3 lvl radar gerekir?

6. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Kutu için 7 radar 6 kurtarma protokolü
    Palladium için 12 adet radar protokolü idealdir.

Keyifli Forumlar

7. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Fikrimce 8 adet 3. seviye radar yeterli oluyor.Fazlası zarar bana kalırsa :)

İyi forumlar

8. SORRYAGA

SORRYAGA User

Bu miktarlar beni aşar ben bir süreliğine 3.seviye modül ve 4 adet 2. seviye radarla idare edeyim konu kilitlenebilir:D

9. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.