Pet Yolculuğu,Besleme ve Güçlendirici

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve жĈǻж tarafından 9 Şubat 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. жĈǻж

жĈǻж User

Merhaba arkaşlar benim birkaç tane yeni fikrim var.
    1.si oyunda besleme açma/kapatma ve Güçlendirci açma/kapatma butonunun gelmesi.Yani istediğimiz zaman kullanıp gereksiz yerde kapatmak anlamında.
    2.si oyunda petler hep yaımızda dolanıyor.Bence petlerin sadece kendileri gidebilecekleri(bağımsız) yolculukları olması.Mesela kendi gidip paladyum toplayabilmesi,kutu toplayabilmesi,yaratık kesebilmesi gibi.Bunun içinde aynı atlama kuponları gibi pet kuponları olmalı.Her kupon 1 saatlik bağımsız pet etkinliği vermeli mesela 1 saatlik paladyum toplama gibi.Ve pet biz offlineken paladyum veya kutu toplayabilmeli.Bence böyle cok daha güzel olur.Ayrıntı çok yazmadım sadece fikir verdim kendi fikirlerinizle geliştirebilirsiniz.
    Görüşlerinizi bekliyorum

2. güzel fikir güçlendirici aç kapama daha iyi güçlendirici aç/kapa mensü olucak ordan seçicez hangisini açıp hangisini kapıcamızı güzel fikir

3. жĈǻж

жĈǻж User

aslında oyunu geliştirenlerin amacı oyunu kolaylaştırmak olmalı bize daha fazla para harcatmak olmamlı bence

4. 2.yi beğenmedim ama 1. fikir güzel

5. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.