pet yüvsit

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve O.S.C.A.R tarafından 24 Şubat 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. O.S.C.A.R

O.S.C.A.R User

sevgili modum saygıdeğer arkadaşlarım azönce çok utanç verici bi durum yaşadım bu yazıyı utanarak kızararak yazıyorum.2009 dan beri oynuyorum bi ara laglar yüzünden biara botlar yüzünden bıraktım pandemi de geri döndüm değişikliklere adapte oldum pro çıkmış onları tamamladım modüller gelmiş onları tamamladım gemiyi fullemeye çalışıyordum azönceye kadar.artık vazgeçtim yardımınızla peti geliştirecem artık.%10 dmg modül,burgu,10 havoc,14 seviye full pro,14 seviye10 droit.bunlarla beslemesiz desteksiz x4 ile 40.000 70.000 vuruyorum.pettede 2.000 vuruyor.azönce kalkan bitmişti yarım dp ile kesm yaparken düşman geldi roket attı peti 250.000 çaktı gitti.anliceniz adam petine beni kestirdi.çok zoruma gitti petten tek yemek.çetten olurmu böyle şey dediğimde olacağını söylediler yüvsit yuvaları felan dediler.şimdi ben gemiyle ugraşmicem artık bana bunu nasıl yapacagımı pete hangi malzemeleri kaç seviye protokoller hangisinden kaçtane felan ne lazımsa işte onu anlayabileceğm şekilde anlatacaksınız bende onu yapacam gemiyle uğraşmicem salacam peti gidip kessin 13 yıldır kasıyorum beyazla 40k 70k arası vuruyorum adam pete napmışsa 250k vuruyor.bana bunu öğretirseniz sevinirim.forumda buldum okudum ama anlamadım ısnması soğuması seviyesi hangi protokol hangi modül kaçseviye lütfen rica ediyorum bana tek tek neyapacam söyleyin ögretin.zaten petten tek yemek yeterince acı bari bende ögrenimde 13 yıldır gemimle yakınınabile yaklasamadığım vuruşu pet yapsınbari cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum forumdaki gibi değilde şunu al şunu yap gibi anlaşılır olrsa sevinirim biraz uzun oldu özürdilerim

2. Öyle bir giriş yapmışın ki cümleye insanın aklına her şey geliyor :D

Anladığım kadarı ile yardımcı olmaya çalışayım;

1- Öncelikle petin 20 level olacak.
    2- Petteki bütün lazer slotları(yüvsit yuvaları dahil) ve protokol slotları açık olmalıdır.
    3- LF-P01 pet lazerlerinden 19 adet olmalıdır ve 20. seviye geliştirmelisin. Bunları pete dizeceksin. Oyunculara ve BL yaratıkları hariç tüm yaratıklara en fazla vuran lazerdir.
    4- Petin Isı seviyesi 5 de olmalıdır. Bunun içinde petin sürekli açık olmalıdır. Aksi taktirde pet soğumaya girer ve önce 4. seviyeye sonra 3. seviyeye düşer. Petin en etkili olduğu ısı seviyesi 5. dir.
    5- Protokol kısmına tamamen 4. seviye lazer silahı protokolü koymalısın (terör girdabı etkinliği gibi bazı özel etkinliklerde geliyor, başka türlü elde edemezsin)

Bunları yaptığın zaman o hasarları sende görürsün.

Amiral34 ve titans___ bunu beğendi.
  3. TheEndGame

TheEndGame User

utanılacak bişey yok her genç oyuncunun başına gelebilir böyle şeyler.yapılacakları oyuncu arkadaş saymış yukarda katılmadığım tek madde 3.cü madde oda LF-P01 19 adet demiş bana göre pro lazer daha iyi gerisi oldukça maliyetli bir iş belkide buzamana kadar 5 milyonu geçmiştir pete harcadığım.

Amiral34 bunu beğendi.
  4. O.S.C.A.R

O.S.C.A.R User

abi petten tek yedim nasıl utanılacak bişe yok.adama vs atak desem gel petimle at dicek.:p:p:p okadar yani.
    cevaplar için çok teşekkür ederim yeterince açıklayıcı olmuş.
    yalnız son bi sorum olacak.petin 20 seviye olması şartmı 15,17 felan olsa olmazmı yüksek vuruş için silahların seviyesinin 20 olması şartmı 16 olsa 250k değilde 150k-200k vururmu mesela.sıkıntı şuki oille indoktrin hızlandırıcı eksik olduğu için daha gemideki silahları 20seviye yapamadım.16 seviyedede çok yüksek olmasada yükseğe yakın vuruşlar yapmazmı.birde lazer silahı protokolü etkinlikteki 4 seviyemi olması lazım dükkandaki 3 seviye işe yaramıyormu bu yüksek vuruş için.
    soru üç oldu özür.:D:D:D

Son düzenlenen: 25 Şubat 2022
  5. Arkadaş maksimum vuruş gücünü sorduğu için LF-P01 önerdim. Sanırım biliyorsunuzdur pro lazerin hasarı ile pet lazeri hasarı arasındaki farkı.
    Sen, seni kesen petin :p vuruş gücüne nasıl ulaşılacağını sorduğun için yukarıdaki önerilerde bulundum. Ne kadar ekmek o kadar köfte. seviyeler ne kadar düşük olursa vuruşta düşer tabi. Hesaplamasını sen yapacaksın bi zahmet.

• Pro lazer 210 temel hasar ve her 5 saniyede bir 200 ek hasar verir. Ek hasarı bölüp temel hasara eklersek saniyede ortalama 250 vuruş gücü eder (bl yaratıklarına 3.5 kat fazla vurur)
    • Pet lazeri sabit 280 vuruş gücüne sahiptir (herşeye)
    • Lazerler 16. seviye geliştirmede %7.5 ek hasara, 20. seviye geliştirmede %9.5 ek hasara yol açar.
    • Lazer silahı protokolü 3. seviye Petin lazer hasarını %4 artırır, 4. seviye %6 artırır.
    • Pet leveline göre verdiği bonusu da aşagıya bakarım karar verirsin. 18 seviye yeterli oluyormuş tabloya göre ama zaten petin açık olduğu sürece sen kasıldıkça kendi kendine 20 level olur.
    SeviyeKazandığı Bonus
    Seviye 0
    Seviye 1%2 Kalkan Bonusu
    Seviye 2%2 Hasar Bonusu
    Seviye 3%4 Kalkan Bonusu
    Seviye 4Seviye 2 Ürünlerine Erişim
    Seviye 5%4 Hasar Bonusu
    Seviye 6%6 Kalkan Bonusu
    Seviye 7%6 Hasar Bonusu
    Seviye 8Seviye 3 Ürünlere Erişim
    Seviye 9%8 Kalkan Bonusu
    Seviye 10%8 Hasar Bonusu
    Seviye 11%10 Kalkan Bonusu
    Seviye 12%10 Hasar Bonusu
    Seviye 13%12 Kalkan Bonusu
    Seviye 14%12 Hasar Bonusu
    Seviye 15%15 Kalkan Bonusu
    Seviye 16%14 Hasar Bonusu
    Seviye 17%16 Kalkan Bonusu
    Seviye 18%16 Hasar Bonusu
    Seviye 19%18 Kalkan Bonusu
    Seviye 20Seviye 4 Ürünlere Erişim

Amiral34 ve joetly bunu beğendi.
  6. joetly

joetly User

benim de bir sorum olacak. benim petim 9 level. pet'e neredeyse hiç ağırlık vermedim. hala düşünüyorum versem mi vermesem mi diye.

şimdi sorum şu. listede "Seviye 20 - Seviye 4 Ürünlere Erişim" ibaresi var. ben etkinliklerde 4. seviye protokolleri oldukça fazla aldım pet'e de takabiliyorum. ama aktif olmuyor mu dersiniz? misal kurtarılan mal protokolü var ancak toplarken bir etkisi olup olmadığını henüz test etmedim. pet'e kaç yuva açıktı htırlamıyorum hepsini kurtarılan mal protokolü seviye 4 takıyorum. toplama yaparken acaba etkisi oluyormudur hiç bilmiorum. anti uzaylı, lazer protokolü, radar falan hemen hemen yaklaşık 10ar adet seviye 4 almışımdır muhtemelen pete de takıyorum ama özelliğini kullanamıyorum mu dersiniz?

7. Evet listede öyle yazsada 4. seviye takıp etkisinden faydalanabiliyorsunuz.Bu tablodaki hata DO daki düzeltilmesi gereken 5273 hatadan biri sadece :D

joetly bunu beğendi.
  8. KARADAGLI

KARADAGLI User

bende 12 yıldır oynuyorum şu an goli plusla 120 k görüyorum beyazla sen çok geride kalmışsın

9. tahir_47

tahir_47 User

ebedi kapı için pet'e pro lazer mi yok pet lazeri mi mantıklı olur sence?

10. Amiral34

Amiral34 Guest

Merhaba,

Öncelikle bu durumda herhangi bir çekinecek bir durum yok 1 gün önce 35 k vura vura abg dönmeye çalıştım a sında kaldım kapattım :D Siz o haldeyseniz bence şükür edin :D:D

Yukarıda oyuncu arkadaşlarımız birçok şey yazmış ve yazdığı şeyler doğrudur hepsine teşekkürlerimi sunuyorum. Bana pek eklenecek bir şey kalmamış ama gene de bu linki buraya bırakıyorum.
    Diroitlere takmanız bence daha yararlı

Saygılarımla,

Amiral34.

11. tahir_47

tahir_47 User

neyi droitlere takayım :)
    yeterince pro var zaten sv 17 hepsi. pet hasarını arttırmak için pro yerine pet lazeri mantıklı olur mu diye sormuştum :)

12. Amiral34

Amiral34 Guest

Droitlere pet lazeri takamayacağınız için başka ne sorduysanız onu :)

Saygılarımla,

Amiral34.

13. tahir_47

tahir_47 User

emaann tanrım ben şok nasıl olurda droitlere pet lazeri takılmaz. impasıbılll :D

Amiral34 bunu beğendi.
  14. O.S.C.A.R

O.S.C.A.R User

steal çok teşekkür ederim çok yardımcı oldun.anlaşılan yüksek seviye protokolle yüksek seviye lazer koyarsam bu iş tamam.tekrar teşekkür ederim.
    modum sende canını sıkma.az bekle peti geliştirim. önce beni kesen petten intikamımı alim.ondan sonra senin yarım kalan abg nin b ile g sini gönderirim peti senin yerine keser.:D:D:D

konuyu kilitleyebilirsiniz.teşekkürler

15. Ebedi kapıda sık sık BL yaratıkları geldiği için ve pro lazerin pet lazeri ile arasında çok büyük fark olmadığı için pro lazer mantıklı.
    Rica ederim.

tahir_47 bunu beğendi.
  16. Merhaba,

Talebiniz üzerine vuruyorum kilidi.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.

Sayfayı Paylaş