Pet

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by skimovich35, Jan 29, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. İyi günler

Ben 50 bin uri biriktirdim fakat spearhead ile pet alma arasında kaldım hangisiyle daha seri uri kasarım ve kutu toplarım ?

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba,

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır.Bir dahaki sefere daha dikkatli olunuz.

Keyifli Forumlar .

3. DeadMauz

DeadMauz User

pet alırsan 8 seviye yapman gerekecek ve 8 olduğunda radar , modül

4. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba,

Diğer ekipmanlarınızı da yazarsınız daha iyi yardımcı olabiliriz.

Keyifli Forumlar.

5. cumalo2727

cumalo2727 User

sayet benim gibi yemeden icmeden pet almaya kalkisiyorsan bayagi afalliyorsun
    pet 8 level olmadan moduller cok avantaj saglamiyor gerek toplama gerek kamikaze
    petin level 8 olmasi icin kendine en az 80 milyon tp kasman gerekiyor
    8 olduktan sonra 50 k kami 70-80k radar +toplama desen toplam 120-130k uri harcamak zorundasin
    ama pet 8 level olup o 120-130k uri de harcadiktan sonra cidden isine yariyor pet kasarken ki pismanliklarini unutuyorsun bence

6. mrb kolay ee kamijaze 3 lwl pet kac lwl oldugunda acılyıyor onu söylermsiniz bide kac bin uri bide konumuzla alakalı degil ama x3 uri kampnyası ne zaman gelir şimdididen tşkler iyi calışmalar

7. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Petinizin seviyesi 8 olduğunda 3. seviye modül ve protokoller alabilirsiniz. Kamikaze 3. seviye modül 55 bin uridiumdur ve bu fiyat vip ve indirim paketine göre değişmektedir. x3 kampanyası sistem tarafından atanmaktadır ne zaman çıkacağı hakkında kesin bilgi veremeyiz ama genellikle pazar günü akşam saat 19:00 ile 21:00 arasında çıkmaktadır.

İyi Forumlar

Thread Status:
Not open for further replies.