pet

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .KДßµSS.DIA tarafından 10 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. selam arkadaslar pet aldım nasıl gelıstırcem bırde pet neden sadece gemım etrafında dolanıyor neden tum harıtada ben gemımı hareket ettırmeden avantaj kutularını toplamıyor? yardımcı olurmusunuz

2. Merhaba,

Petiniz siz yaratık kestikçe seviye atlar. Ne kadar çok radar protokolu alırsanız petiniz menzili o kadar artar ve sizin geminizden o kadar uzaklaşabilir.

İyi Forumlar.

3. tskrler modum sızıde meskul edıyoruz kusra bakmayın 6 yıldır gırmıyordum oyuna oyun baya degısmıs oyusden rahatsız etcem bı muddet

4. Merhaba,

Estağfrullah ben teşekkür ederim. Görevimiz bu :)

Başka bir sorunuz var mıydı?

İyi Forumlar.

5. pete hız jeneratoru eklıyebılıyormuuyuz

bu son sorum petı gelıstırmek ıcın yaratık keserken pette acık olcakmı ? ve pet ıcın yakıt sadece dukandanmı alınıyor baska yerden temını yada takası yapılırmı

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 Şubat 2015
  6. Merhaba,

Öncelikle arka arkaya mesaj yazmak yasaktır. Bir sonraki mesajınızı düzenle seçeneğinden öncekine ekleyebilirsiniz.

Pete hız jenaratörü takılmaz.

Yaratık keserken petinize de silah takın ve koruma modunu aktif edin. Hem faydasını görürsünüz hem de petiniz de kasılmış olur.

Pet yakıtı şu an için bir tek dükkanda mevcuttur. Başka bir yerden satın alınamaz.

İyi Forumlar.

7. anladım modum tskrler bırdaha ard arda yazmam hepsını bır arada yazmaya dıkkat ederım modum son soruma cevab verırsenız konuyu kıtleyebılırsınız cok tskr ederım sımdıden pet nasıl tamır eder kendını otomatık?

8. Merhaba,

Petin tamir modülü var. Gemi tamir ile Tamir modülleri farklı. Birbirlerine karıştırmayın.

Gemi tamir modülü geminin darbe puanını yenilemeye yardım eder.

Tamir modülü ise petin kendi darbe puanını yenilemesini sağlar.

Eğer petiniz patlamış ise oyundaki pet penceresinde tamir et butonu çıkar. O butona bastığınız zaman premium iseniz bedavaya, değil iseniz 350 uridium karşılığında tamir edebilirsiniz.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.