PET

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **B*A*R*A*N** tarafından 13 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Pet le uri kasabilirmiyim 1 seviye modülle saatlik ne kaadr kasar

2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Pet ile avantaj kutusu toplayıp,ve yaratık keserek urıdıum kasabilirsiniz ,ne kadar kasacağınıza gelince bu kasılma hızınız,gemi ekipmanınız ve online olma sürenize göre değişir.

İyi Forumlar.

3. gemi goli ama ekipmanlar elit değil günlük 5-6 saat toplattırabilirim 1 seviye modülle tahmini ne kadar kasarım günlük

4. Petle fazla bir şey kasamazsın topladığın urinin bir kısmı pet yakıtına gidecektir. 1 seviye modüllede avantaj kutusu toplamanı hiç tavsiye etmem hem menzili düşük hemde 2 kutu arasında gidip gelebiliyor buda zaman kaybettiriyor. Modül seviyesi ne kadar artarsa o kadar akıllı oluyor :)

5. arkadaşlar acıl yardım toplayıcı modul aldım ama 1 cı sevıyede olan nedenı ıse dıyer sıklar secemıyorum yeterınce urı olmasına ragmen ve dıyer modullerdede aynı şekılde sadece 1 lwl olanı alabılıyoru

6. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Petinizin levelini öğrenebilir miyiz? 4 levelden sonra 2. seviye ve 8 levelden sonra 3. seviyler açılmaktadır.

İyi Forumlar

7. petinizde 3 seviye modül ve 3 seviye protokol olmadıkça kamikaze 2 hariç pek fayda sağlamaz..

8. senberk99

senberk99 User

bence hammadde toplayici 3 ile palla toplahin kapi acarak uri kasarsiniz bve cephane olur

9. p e t levelı 2
    petın lwl lı 2

10. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Petinizin leveli 8 olmadığı sürece içine modül ve ve protokol almanızı önermem.

İyi Forumlar

11. teşekkurler cok yardımcı oldunuz

12. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Rica ederiz. Başka bir sorunuz var mı?

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.