Pet..

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by XabLe, Mar 16, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. XabLe

XabLe User

Bi pet almayı düşünüyorum ama en ufak fıkrım bıle yok baktım forumdanda anlamadıgım bı kac bısey var 1. yakıt 2.sı şunu 3 yap bunu 5 yap bunlar petin yeteneklerımı neyı nasıl yapıcaz onu merak ettım bide x4 harıtada gorunmez petler avantaj kutusu topluyolar galaksı kapısı ve urı ıcın yanılmıyosam bende boyle bısey yapsam ne yapmam gerekıyo nasıl yapmam gerekıyo ?

2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Pet bir geminin bukunmaz en iyi yardımcısııdr.

Petinizi öncelikle 8 levele çıkarmalısınız.Kapı yaparken yaratık keserken Pet açık olmalı.Gelen Tecrübe Puanlarından leveli artar.

Pet 8 level olunca kamikaze 3 alabilirsiniz.Kamikaze attığınızda etrafınızdaki yaratıklara hasar vererek patlamasını veya güçlerinin azalmasını sağlarsınız.

Otomatik toplama modülü alarak etrafınızdaki Kargoları ve avantaj kutularını toplatabilirsiniz.

Hammadde toplayıcı modül alarak Paladyum toplatabilirsiniz.

Düşman bulucu özelliğyle bulmak istediğiniz yaratıkları kolayca bulabilirsiniz.

Kombo tamir özelliğini kullanarak geminizi kolayca tamir edebilirsiniz.Bunlar gibi Petin bir çok özelliği bulunmamaktadır.

Pet bunları yaparken belli bir yakıt harcamaktadır.Vip üyeliğiniz yk ise petiniz patladığında Uridium karşılığında tamir ettirirsiniz.

Pet hakkında daha ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

3. XabLe

XabLe User

Baktımda Yakıtı kendılıınden mı doluyo dukkanda yakıt gıbı bısey goremedımde ??

4. Dükkanda pet kısmında yakıt var 0.25 uri 5000 pet yakıtı alırsan birkaç gün idare eder seni :)

5. XabLe

XabLe User

Tamam Cok saol sımdı bısey sorucam alakasız ama cevap alırsam cok sevınırım 5-3de hangı moobdan palladıum cıkıyo ? ve cıkmama ıhtımalı oranı varmı ?

6. paladium yaratıklardan çıkmaz endrium promerium gibi haritada bulunur ve toplaman gerekir..

7. XabLe

XabLe User

Peki ben bunları nasıl anlıcam ve pet toplarmı petın toplaması ıcın ne yapmam gerekır

8. senberk99

senberk99 User

5- 3 un alt taraflarinda paladium bolgesi vardir ordan rahatca toplarsiniz pet te hammadde toplayici 3 level ile yakalasik saatte 600-900 arasi topluyor yani pet harika bisey ayrica 15 pslladium 1 tane gg (kapi icin getekli ) ediyor

9. XabLe

XabLe User

Peki ben oraya sadece petimi gonderebılıyomuyum ? benımde orda olmam gerekıyomu ??

petim daha 2 lv cunku yanı mıllet x4 de durmadan petlerı esya toplatıyo kendılerını hıc goremedım sadece petler dolanıyo bende sadece pala ıcın aldım petı yoksa ext damage odaklı almadım pete ne yuklemem gerek ve en kolay nasıl kasarım bunu ben droit mantıgı leonov kasarmı mesela ?

10. şahin94

şahin94 User

Bak kardeşim dediklerimi dikkatle uygula:
    1-petini 8 lvl yap .sakin 9 lvl e cıkarma
    2-kapı yapmaya agırlık vereceksen pet 8 lvl e cıktıktan sonra kamikaze3 al
    3-eğer kutu toplayacaksan otoyağma3 al
    4-pet tamiri için tamir1 al
    5-hammadde toplayacaksan lvl3 olanı al
    pet 15 lvl de cok maliyetli.sakin 8 lvlden sonra arttirma.8 lvlde tamiri 90 uri 1
    5 lvlde 350 uri.yani premium paketin yoksa kamikaze atmaya için gider.benden tavsiye sana

11. XabLe

XabLe User

lvl 8 de bırakıcamda bu sevıyelerı nasıl verıcem ben vıp var kamıkaze atarım ama ılk paladıum toplamam gerek kapılar ıcın ve otoyagma var 1 tane bunu 3 e nasıl cekıcem ve hammadde toplayıcısı radar ve bulucu almamda sart mı ?

12. *Cihan*

*Cihan* User

merhaba,

bu konuyla ilgili tüm bilgiler burdan

Iyi Forumlar

13. TOROS41

TOROS41 User

cihan hocam arkadaş yukarıda sormuş cevabını göremedim bende yinelemek isterim arkadaşın sorusu: ((Peki ben oraya sadece petimi gonderebılıyomuyum ? benımde orda olmam gerekıyomu ??
    mıllet x4 de durmadan petlerı esya toplatıyo kendılerını hıc goremedım sadece petler dolanıyo bende sadece pala ıcın aldım ........)) bende tekrar sorayım petleri bir bölgeye gönderip orda hammadde veya kutu toplamaları mümkünmü ? arkadaşın dediği gibi 4x hartalarında çok sayıda gemisi olmayan pet dolanıyor malzeme topluyor bunların gemileri yok tek başlarına geziyorlar bu mümkünmü.. ???? sevgiler.

14. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Sadece pet ile paladyum veya avantaj kutusu toplatabilirsiniz.

Petinizin içerisine Hammadde toplayıcı veya otomatik toplamala alarak bu işi yapabilirsiniz.

Kendiniz kamufle alırsanız etrafta görünmeden toplayabilirsiniz.Petiniz meydanda lsada siz görünmessiniz.

İsterseniz haritanın belli bir bölümüne geminizi bırakabilirsiniz.Petinizin içerisindeki radar sayısına göre Pet uzaklara gidip toplatmak istediğiniz hammaddelerden toplayabilir.

Keyifli Forumlar.

15. senberk99

senberk99 User

bazi kapilsrda kamikaze cok gereklidir pet 8 level olunca kami 3 alinabilri ayrica yakit 50.000 tamesi 12.500 uridir bi da size 1 hagta yeter tabi ne kadar online oldugunuza bagli degiseboilir ama

Thread Status:
Not open for further replies.