Destek PET

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TheJ3aDBoy tarafından 9 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TheJ3aDBoy

TheJ3aDBoy User

Ben pet için uri kasıyorum 25 k urim var ama petin ne işe yaradığını tam bilmiyorum 12 seviyeyim sizce işime yararmı ?

2. Senin için daha erken.

Pet alınca daha modül alman gerekecek yoksa bir işe yaramaz. Modüller ile ilgili ayrıntılı bilginin linkini yetkili arkadaşlar gelince söyler.

3. kardeş pet alma geminin içini doldurman gerekli öncelikle lf3 bo2 iris gibi temel ihtiyaçları almalısın pet senin gelişmeni engeller

4. TheJ3aDBoy

TheJ3aDBoy User

peki modülüm olmasada saldırıda yardım edermi ?

5. TheJ3aDBoy

TheJ3aDBoy User

iris full ve lf 3 de az kaldı

6. Saldırıda pek yardımı olacağını sanmam silah slotuda açman lazım buda uri istiyor. Daha bunun yakıtı var depoyu fullemek 12.500 uri.

7. TheJ3aDBoy

TheJ3aDBoy User

kutu toplama modülü için 7.500 uri istiyor ve kutu toplarken yakıtı azalıyormu

8. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Pet biraz maliyetlidir.Vip üyeliğiniz yoksa aynı zamanda tamir ücretide uridiumladır.

Fakat iyi yanı çoktur.Şimdiden alırsanız bir taraftan seviyesinide arttırısınız.

Kamikaze,avantaj kutusu toplama,hammadde toplama gibi bazı özellikleri işinize yarıyacaktır.

Pet hakkında daha ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

9. TheJ3aDBoy

TheJ3aDBoy User

tmm bana çok yardımcı oluyorsunuz çok sağolun :)

10. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Sizde sağolun.Görevimiz,ayrıca cevap veren arkadaşlarada teşekkür ederim.

Keyifli Forumlar.

11. bence peti al 50k uriye sonra kami al git kristalon kes eğer vipsen tabi vipin yoksa pet kami işe yaramaz :)

12. TheJ3aDBoy

TheJ3aDBoy User

benim istediğim petin kutu toplaması kamikaze bana lüks :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.