PET

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve {{D£vÎL}} tarafından 7 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. K.b Yine Rahatsız Ediyorum Bunun İçin Özür Diliyorum Bir Şey Sormak İstiyorum.
    Ben Pet Almayı Çok İstiyorum Malesef Alamıyorum Peti Almanın Kolay Yönü Varsa Sölermisiniz..?

2. Drowhake

Drowhake User

Dostum bence 5.000 uridium biriktir x3 gününde 15.000 uridium satın al 45.000 geliyor.50.000' e al bu kadar basit.Zaten 9 TL birşey.Ha eğer almam diyorsan gemin çok sağlam değilse 1 ay kadar sürecektir.

3. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Pet kampanyası yapılabiliyor. Belirli bir ücret ile pet ve birkaç modul paketi satılıyor. Kampanya çıktığında ana sayfanızda görürsünüz.
    Bunda başka tek yolu uridiyum ile almak olacaktır.

İyi Forumlar.

4. Acaba kampanya haricinde indirim olmuyor mu?P.E.T. bildiğim kadarıyla indirime girebiliyor 50000U yerine 450000U gibi.Peki modüller indirime giriyor mu?

5. SpookS

SpookS User

Merhaba,

İndirim günlerini takip etmeniz gerekmekte.Tabiki petin modül ve protokolleri indirime giriyor.

Keyifli forumlar.

6. Teşekkürler :)

7. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Gerekli cevplar alındıysa konunun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

Keyifli forumlar.

8. Pvp de bol bol kutu toplayarak alabilirsin ama biraz sabırlı olman gerek :)

9. *Tamam Çok Saolun* Ewet Doru Forum Kitlenebilir.

10. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Rica ederiz ,konu isteğiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.