PET

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yasin9396 tarafından 10 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yasin9396

yasin9396 User

Arkadaşlar uridium biriktirip pet almak istiyorum ve pete avantaj kutusu toplatmak istiyorum ancak petin kullandığı yakıt masrafınıda göz önüne alırsak bana avantaj kutusu toplatmanın saatlik getirdiği uridium karı kaç olur bi yardımcı olurmusunuz . yani zararlı çıkarmıyım ?

2. pet aldığınızda onu 8 level yapıp kurtarma protokolü ve radar protokolü 3 seviye almalısınız bunların maliyetide oldukça yüksektir..eğer bu maliyetleri karşılayıp petinizi kutu toplayacak duruma getirirseniz ozaman petin yakıtı sizi etkilemez herşekilde kar eder...

3. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır.Tavsiye almak istediğiniz konuları yeni başlayanlar kısmına açınız.

Keyifli forumlar

4. Sacrifice

Sacrifice User

Merhaba,

Öncelikle avanyaj kutu içerikleri kişiye göre değişebilmektedir.Şans burada çok önemli ne kadar uridium ne kadar galaksi gates çıkacağı konusunda birşey diyemeyiz.Eğer radar ve kurtarma protokolü sayınız yeteri kadar olursa pet yakıt masrafından çok daha fazla uridium alırsınız zararlı çıkmazsınız.

Keyifli forumlar.

5. Agareth

Agareth User

bende kutu topluyorum petimde 8 tane radar3, 4 tanede kurtarma3 var katlayıcıyla pvpde topluyorum. İlk saat 9bin, 2.saat 8bin, 3.saat 7bin, 4.saat 3bin 5 ve 6da saatte 1000 uriye kadar düşüyor bence hiç bulaşma derim işkence :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.