pet

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve skayvorkır tarafından 11 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. s.a ben hammadde toplama peti alıcam ama alırsam kullabilir miyim ve kullanabilirsem nasıl kullanıcam sonra kulllanamassam uranyumum boşa gider

2. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Aşağıdaki linki inceleyiniz aklınıza takılan bir şey olursa tekrar sorunuz.

P.E.T Kulanma Klavuzu

iyi forumlar.

3. İlk olarak "Pet" ayrı "Hammadde Toplama Modülü" ayrı. Eğer palladium toplayacaksan alabilirsin ama bunun dışında pek işe yaramıyor.

4. Sadece Hammadde toplar ve Radar Protokolü ile bunun toplama mesafesini arttırmalısın. Palladium'da çoksan al derim ancak ilk defa pet alıyorsan kamikaze ile başla.

5. pet alacak san al ama direk modülleri alma ya peti geliştir 88 yap sonra alderim bu aradada kargo toplayıcı modülü al sen uzaylı kestikçe oda çöpleri toplar etrafındaki kutuları toplar bi yandanda seviye atlar 8. seviyeden sonra herşeyin 3. seviyesini alabiliyon bende şimdi kutu toplama var 1. seviye fazla yanımdan ayrılmıyor yani çok bi işe yaramaz ama vip üyeliğin varsa kami kazede alabilirsin patladığında yanındaki uzaylılara 25.000 hasar veriyo 3. seviyesi 75.000 hasar veriyo hammadde de alacaksan pala için peti geliştir 8. seviyeden sonra alderim ozaman daha uzaklara gider toplamak için pala toplamıyacaksanda yine bekle derim ben aldım pet geliştiriyom şimdik bi yandanda uri kasıyom pet 8. seviye olduğunda kutu hammadde ve kaminin 3. seviyelerini alacam direk bide protokollerden radar menzilini alırım ooh mis sisin içine girmeden bile güzel pala tplarım kamuflajım bozulmadan :) hani düşünüyosan pet almayı şimdiden al derim gelişmesi uzun sürüyo oynamana bağlı olarak :)

6. HEPİNİZE YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR

7. Merhaba ,

Forumda tamamen büyük harf kullanarak konu başlığı ya da mesaj yazmamaya dikkat ediniz.

Başka sorunuz yoksa kilitleyelim.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.