Pet

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HolyAshura tarafından 21 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. HolyAshura

HolyAshura User

Merhaba;

Petim 8e yaklaştıda(6lvl bitti gibi)bende şuan 1.seviye oto toplayıcıyıydı sanırsam o vardı neden aldım hala bilmiyorum.Onla palladium toplanmıyor heralde denemiştim bikerede yüzüme bakıyor pet.Bunun için hangi modul lazım ?

Birde burası yerimi bilmiyorumda pette kamikazeye bastığımda pet kamikaze atması gerekirken düz vuruyo genelde cubikonda falan oluyor.Çözümü falan varmıdır bunun ?

2. takemyhard

takemyhard User

:) hammadetoplayıcı3 alırsan pala toplar ama sen yanına 2-3 tanede radar3 al yoksa yine yüzüne bakar :) petin kamiside sen hasar aldığında çalışır.. eğer cubiyi başkası kesiyor hasarı o alıyorsa sen yanına bitane kristalin tak ama kesme sana vursun : cubiye vurmaya başladığında at kamiyi o zaman patlar...

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  3. HolyAshura

HolyAshura User

Tamamdır hocam saolasın :)

4. vay arkadaş adam benim taktiği kullanıyor :D sen boşver palldiumu git pwpye 32 argeysen argeni kutuya göre diz petin içinide kendinide fullersin kardeşim palladium un zevki 3 yıl önceden vardı şuan 5-x haritaları boş kimse yok artık oralarda gitme oraya gerek yok çek katlayıcını diz argeni eğer bu oyunda fullenmek istiyorsan bunları yapıp fullücen gemini hem kapı yapacan hem elitin olacak hem bol bol urin olacak palladiuma gidersen petin yakıtı eğer wip yok ise patladımı tamiriydi falan uzun iş bunlar yapılmaz

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.