pet

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve askentli tarafından 26 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. askentli

askentli User

efendım petımde sv2 toplama modülü takılı baya bi açılması için ne takmam lazım daha sv3 hariç onu bılıyorum ama suan sv2 buna daha nasıl buyuk katkıda bulunabılrıım ne takbılırım kı baya bı acılsın

2. SİSTEM

SİSTEM User

Pet leveli 8 olmadan çok fazla bir etki alamazsınız protokolleri açarak içlerine radar almalısınızki şuan için tamamı ile uri kaybıdır size pet levelini 8 yaparak 3 level toplayıcı modülü ve 3 level radar protokolleri ile daha geniş bir alanda toplatma yapabilirsiniz bence şuan tek uğraşınız peti 8 level yapmak olmalıdır.

3. askentli

askentli User

8 level olmuyor cok zor yav görevlerde zor yapamıyorum . ya ben sımdı 17500 urıdıuma bosunamı sv2 toplama aldım ya off :(

4. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Biran önce petinizin seviyesini yükseltin bu arada seviye 2 radar alabilirsiniz ama size tavsiyem petinizi seviye 3 yapıp radar 3 almanız olacaktır.

İyi forumlar.

5. askentli

askentli User

efendım suan aldıgım sevıye 2 varya ben peti 8 level yapınca 3 takacam ya o 2 kiyi boşa almış oldum dımı 17.500 urıdıum bosa gıttı ya :(

6. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Aslında boşa almadınız bende hem seviye 2 hem seviye 3 var farklı farklı gemilerde kullanıyorum ayrıca bende ilk başta ucuz diye seviye 2 almıştım sonra geliştikçe güçlendikçe seviyeyi arttırdım :)

İyi forumlar.

7. askentli

askentli User

efendım bence boşa aldım 3 alınca onu cıkarcaz bosta kalıcak :)

8. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Dediğim gibi 3 alınca seviye 2'yi de başka bir gemiye koyarsınız böylelikle sürekli olarak envanter taşımak zorunda kalmazsınız. :)

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.