PET

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Sampson tarafından 11 Aralık 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sampson

Sampson User

petime yeni kutu toplama modülü aldım 3. seviye ama menzili yinede çok az geliyor haritada büyük bir kısmını dolaşması için kaç radar modülü takmam lazım pvp de milletin petleri yarı haritayı dolanıyo bide o petlere sahip gemileride göremedim hiç

Son düzenlenen: 11 Aralık 2016
  2. takemyhard

takemyhard User

ben 8 tane aldım bayaa küçük haritaları dolaşıyo... ama zaten kutu pala için değil düşmanbulucu için almıştım onları :) haritanın ortasında dursam pet haritayı dolaşsa tabbii benide göremezsin.. normal yani :)

3. Rehber

Rehber Guest

Radar Protokolünü yerleştirdiğinizde , Otomatik Toplayıcı , Hammadde toplayıcı , Düşman Bulucu , Hammadde bulucu Modüllerinin sahip olduğu Menzilleri arttırır.

Bu sayede Modüllerin toplama ve tarama menzillerini dahada artar ve P.E.T. ' iniz yıldız haritasında daha uzak noktalardaki birimleri yada hammaddeleri tarayabilir ve daha uzak noktalarda ki Hammaddeleri , Kargo Çöplerini ve Avantaj Kutularını toplayabilir.

Bu modüllerin menzili , yerleştirdiğiniz Radar Protokolünün sayısına ve Radar Protokollerinin seviyesinin sağladığı etkiye bağlı olarak artar.

Radar Protokolünün sağladığı Bonusu Hesaplamak için ;

( Toplam Radar Menzili * Protokol Bonusu ) /100 formülünü kullanabilirsiniz.

Örneğin ; 3.Seviye Otomatik Toplayıcı Modülünüz ve 1 Adet 3.Seviye Radar Protokolünüz var.

3.Seviye Otomatik Toplayıcı ; 2.500 Radyan Menzile Sahiptir.

3.Seviye Radar Protokolü Menzili % 12 Arttırmaktadır.

( 2.500 * 12 ) / 100 = 300 Yapmaktadır.

Buradan P.E.T. ' in yeni Menzili ; 2.500 + 300 = 2.800 Olur.

Dolaşan Petlerin gemileri Kamufle ise onları göremeyebilirsiniz.

Keyifli Forumlar

JUPlTER bunu beğendi.
  4. Sampson

Sampson User

8 tanede 20 bin uriden desen 160k uri yapar baya lazımmış :D sağolun teşekür ederim konu kapanabilir

5. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

Bol şans ve keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.