Pet

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve ParistonHill tarafından 2 Ekim 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba
    Petimi 4-xde kutu toplaması için ayarlamak istiyorum
    kaç radar protokolü koymalıyım
    kurtarılan mal protokolünden ne kadar koymalıyım

2. ŞahFD

ŞahFD User

Benim gemide oto yağma 3 ve 12 adet radar modül 3.Seviye var hiçbir etki etmiyor, bomboş beni takip ediyor sadece,

3. O kadar radara gerek var mı

4. ŞahFD

ŞahFD User

Öncelikle radarın kullanım amacı kişiye göre değişir,
    Ben o kadar radarı düşman bulucu için kullanıyorum 4-5 gibi devasa haritalarda çok yardımcı dokunuyor
    Fakat oto yağma ile denediğimde pet salak gibi hep benim toplamaya çalıştıklarımı topluyor, benden 10 metre ileriye gidemiyor, sürekli beni takip ediyor, oto yağma 3 + 12 radar 3.Seviyede bile bu oto yağma modülüyle bir performans alamadım,
    Palladiumda iyi iş görüyor ama.

5. IParamoreI

IParamoreI User

Radar protokolü petin senden uzaklaşma menzilini arttıyor. Ancak sistem olarak en yakın kutuya gidiyor. Haliyle peşinizden ayrılmıyormuş gibi geliyor.
    Yanlış biliyorsam düzeltin.

6. Ben kutu toplamak için kullanmak istiyorum kaçar tane radar koymalıyım

7. Radara harcayacağınız uridium ile kurtaran mal protokolu 3. seviye almanız faydanıza olacaktır. Radar alınca da gene dibinizde gezmeye devam ediyor pet. Eğer ben sadece mapte gezeceğim pete toplatacağım der iseniz gene taktiğim aynı yönde olacaktır. Kurtaran mal protokolu alın radar almayın.

8. Bi yandan ben toplarken bir taraftanda onun toplamasını istiyorum gerek yok mu radara bunun için

9. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Genellikle oyuncular 4-X haritalarında kutu toplamak için 3 adet seviye 3 radar protokolü ve 9 adet seviye 3 kurtarılan mal protokülü dağılımın tercih ediyor. Yinede siz kendiniz durumu deneyimleyerek kendiniz için en doğru olan dengeyi bulabilirsiniz.

İyi forumlar.

10. Teşekkürler