Pet

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve ChaoSquaL tarafından 3 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ChaoSquaL

ChaoSquaL User

Petim yeni 8 lwl oldu bu modül takma yerinden 1 yer açık protokollerden ise 2 yer açık kapalı olan yerleri pet lwl atladıkça kendiliğinden mi açılacak yoksa pet kaç lwl olursa olsun uridum ile mi açmamız lazım birde hangi protokol ve modülleri almalıyım oto yağma modülü ne işe yarıyor ve oto hammadde toplama modülü ne işe yarıyor

2. uninstable

uninstable User

Modüllerin üstünde yazıyor zaten ne işe yaradıkları. :D
    Geri kalan yuvaları uridium ile açılır.

3. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Pet slotlarını diyorsanız belli seviyelerde açılır ama onun kilidini açıp kullanabilmek için uridium gerekiyor.
    Hangi seviyede hangi slotlar açılıyor resimde yazılı
    Bu resimde de pet slotlarının uridiumları ve hepsini açmak için ne kadar gerekir yazıyor.

4. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Öncelikle konunuzu daha uygun bir bölüme taşıyorum. Petinizdeki bütün slotları uridium vererek kendiniz açmanız gerekmektedir. Ayrıca pet hakkında daha detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

5. ChaoSquaL

ChaoSquaL User

teşekkürler konu kilitlenebilir

6. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Rica ederim, konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.