Pet.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TlgKn tarafından 5 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TlgKn

TlgKn User

İyi oyunlar herkeze..
    benim 15 seviye gövdesi 8 lvl olan petim var.
    pala toplarken diğer petler üst üste geldiginde benimki hiç bir zaman palayı topluyamıyor .. bunun sebebi nedir pet kaptırmadan palayı nasıl toplatırım ? lütfen yardım

2. bence sen bir yerde dur pet bir yerde farklı yerlerde toplayın 2. olarak yapabileceğin bir şey yok hammadde toplayıcısını fln 3.seviye yap vs vs

3. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Paladiumu hargi pet önce toplar ise o alır Paladiumu toplar iken petinizde hammadde toplayıcı 3 ve 3 seviye radar protokolü olursa rahat toplama yaparsınız radar protokolü ne kadar fazla olursa petiniz o kadar mesafe açılır.

Keyifli Forumlar.

4. TlgKn

TlgKn User

aynı anda üst üste gelip palayı topluyo petler.. yani 1 kere benim pet önce alamadımı şu palayı aylardır .. toplayıcı 3 ve 2 tane 3 seviye radar var durum ortada

5. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Bizim yapabileceğimiz bir şey bulunmamaktadır bizim görevimiz sizlere yardımcı olmak lütfen bir şikayetiniz var ise support'a başvurunuz.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.