pet

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GeneraL-GrievouS tarafından 6 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar ilk defa kapı yapıcam internetten vs bi iki videoya baktımda adamlar yaratıkları etrafına toplayıp petten bi mödül seçiyolar pet patlıyor yaratıklarda patlıyor o mödülün adı ney kamikaze mi bendede var aktifleştirince hiç bişey yapmıyor pet

2. kamikaze atmak için petinin dp si minimum olması lazım. 2500 dp si olması lazım petin o zaman kamikazeye tıkladıgın zaman gider ve patlar.

3. ve kamikaze atman için yaratığın sana dalması lazım .

4. Drowhake

Drowhake User

√√™ßé1Δ™√√ ' nın dediği gibi özellikle cubigon partilerinde cubigona en çok vurana dalıyor protegitler bende kristallinlere dalıyorum sonra peti patlatıyorum.Bu sayede protegitler bana kalıyor.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 May 2014
  5. Merhaba ,

NPC yada oyuncuların size aldırması lazım. Darbe puanınıza hasar işlemesi gerekiyor. Ayrıca pet'in darbe puanı 2500 civarında olması gerekiyor.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.