pet

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve oksijen-kafayaptı tarafından 25 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar pet ile kutu toplamak istiyorum ama pet baska yerde toplasın bunun için hangi modul protokul almalıyım ?

2. Prophecy

Prophecy User

PET'e kutu toplatmak için Otomatik toplama modülünü ve radar protokolü gerekir.
    Başka yerde derken?

3. -uA|bhdR*

-uA|bhdR* User

Senin bulunduğun harita haricinde pet'e kutu toplatamazsın. Sadece yüksek seviye modül alarak ve radar protokolü ile geminden uzaklaşmasını sağlayabilirsin.

4. Merhaba ;

Arkadaşlarımızın da dediği gibi Kutu toplayabilmek için Toplayıcı modülü almalısınız. P.E.T'inizin daha uzağa gidebilmesi için ise Radar Protokolü. P.E.T'iniz sizin bulunduğunuz harita dışına çıkamaz.

Keyifli Forumlar.

5. yani menzilinden bahsediyorum benim gorduklerimi değil tum haritadakileri alsın gibi

çok sağolun anladım abilerim

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 May 2014
  6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Petinizdeki radar protokolleri ne kadar çok ise pet toplama mesafeniz o kadar artacaktır ve geminizde mesafe anlamında çok uzak yerlerdeki pala ve avantaj kutularınıda toplayabilmektedir.

pozitan03 ve oksijen-kafayaptı bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.