PET

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ***£STEBAN*** tarafından 29 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar petin otomatik toplayıcı seviyesi 2 ama pet hala yanımdan ayrılmıyor acaba 3. lwldemi yanımızdan ayrılacak bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
    Keyifli forumlar

2. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba;

Seviye yükseltikçe menzilide yükselecektir tabii. Ayrıca radar protokolünüzün sayısı çok olursa daha uzağa gidecektir.

Keyifli forumlar

3. Ama sayın modum yanımdan ayrılması gerekmiyomu 2 lwlde hem 3 tanede 2 lewellik radar protokolüm var

Son düzenlenen: 29 Haziran 2014
  4. Merhaba ,

Menzile bağlı olarak uzaklaşacaktır. Tabii ki gidebilmesi için menzili içinde Palladium olması gerekiyor. Eğer menzili içinde yoksa o zaman yanınızda duracaktır. Menzili içinde Palladium olursa almak için gidecektir.

İyi forumlar.

5. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

kardeş moralini bozmak istemem ama çok büyük hata yapmışsın 2.seviye modül alınırmı niye kaç kere alacaksınki bir kere alıyorsun seviye 3 alsaydın neyse artık kalan protokoleri bari seviye 3 al biraz daha uzağa gider o vakit

6. Ama Modum 4-1 de Palladium yok ama diğer arkadaşlar bir yerde bekliyorlar petleri yanlarından uzaklaşıp toplamaya başlıyor ham maddeleri o nasıl oluyor acaba

7. Merhaba ,

Oto Yağlama yada oto toplama modülü vardır. 4-1 haritasında bonus kutusu toplanıyor hammadde değil.

İyi forumlar.

8. Saolun Kıyamet FM anladım kilitlenebilir

Keyifli forumlar

9. Merhaba ,

Rica ederim görevimiz imkanlar dahilinde yardımcı olmaktır.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.